Gemeente Albrandswaard


Ali B grote verrassing voor kinderen in Portland-Rhoon

Rhoon- Woensdag 16 februari om 10.00 uur krijgen de kinderen van de Campus Portland in Rhoon een geweldige verrassing. Als cadeau voor hun nieuwe school, biedt het college van de gemeente Albrandswaard de kids een spetterend programma aan, met als grote verrassing een optreden van Ali B.

Waar maak je kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 blij mee? Met deze gedachte in het achterhoofd heeft het college van de gemeente
Albrandswaard besloten de kinderen als cadeau voor het nieuwe schoolgebouw een feest aan te bieden. Maar dan wel een feest dat klinkt als een klok. Om 11.30 uur begint het programma met de grote Tovershow on Tour, een magisch en spectaculair programma geënt op het verhaal van Harry Potter. Ali B om treedt op om12.00 uur.

Bij het polsen van de kinderen, wat zouden ze het allerliefste zien op hun feest, kwam eigenlijk maar één naam naar voren: Ali B. Omdat Ali B op dit moment enorm populair is, leek het onmogelijk dat hij er ook echt zou zijn. Maar het is gelukt!!! De kinderen weten nog van niets, maar zijn optreden wordt het absolute hoogtepunt van het feest ter ere van hun nieuwe gebouw de Campus Portland.

De Campus

De Campus Portland is een gloednieuw gebouw in de Rhoonse (Vinex) wijk Portland. Dit gebouw heeft een uniek concept, hierin zijn namelijk niet alleen een openbare, een christelijke en een rooms katholieke school gevestigd, maar ook een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf. Bij de campus hoort ook een sportzaal. In dit gebouw wordt

het feest gehouden. In de Campus Portland zijn alle voorzieningen voor kinderen tot en met de basisschoolleeftijd onder één dak te vinden.