Politie Zeeland


W-962-2005 Auto rijdt tegen gevel, Middelburg
Omstreeks 09.21 uur vanmorgen is een personenauto tegen de gevel van een pand aan de Varkensmarkt gereden.
De bestuurder van de auto, een 71-jarige Middelburger, kreeg, volgens eigen zeggen, een black-out en verloor hierdoor de controle over zijn voertuig. Hij is de rijbaan van de Varkensmarkt opgereden en tot stilstand gekomen tegen de gevel van een restaurant aan de Varkensmarkt. De gevel beschadigde hierdoor evenals de auto.


W-963-2005 Winkeldief aangehouden
In een winkel aan de Westerscheldestraat is een 53-jarige Middelburgse man aangehouden op verdenking van diefstal.
De man had goederen gestolen ter waarde van een tiental euro's. De man krijgt een dagvaarding mee en mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. Na verhoor is de man weer heengezonden. De goederen zijn terug naar de eigenaar.


Z-964-2005 Winkeldief aangehouden in Hulst
Bij het Kruitvat in Hulst is woensdagmorgen een 41-jarige vrouw uit Antwerpen betrapt op winkeldiefstal van een zonnebril.
Omdat de vrouw de boete van 143 euro niet kon betalen kreeg ze een dagvaarding uitgereikt.


Z-965-2005 Aanrijding in Ijzendijke
In Ijzendijke vond woensdag rond 11.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's waarvan een total loss geraakte.
Een 52-jarige automobiliste uit Oostburg reed over de Turkeijeweg en verleende op de kruising met de N61/Parkzicht geen voorrang aan een van link komende personenauto, bestuurd door een 50-jarige man uit de gemeente Sluis.
De auto van de vrouw is total loss, de andere auto raakte beschadigd aan de rechter voorzijde- en zijkant. Niemand raakte gewond.


O-966-2005 Aanrijding tussen bromfiets en personenauto
Op de Bosdijklaan in Goes vond woensdagmiddag rond 12.00 uur een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een personenauto.
Een 38-jarige bromfietser uit Goes kwam bij het nemen van een bocht te veel op de linkerweghelft terecht en kwam hierbij in aanrijding met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 78-jarige man uit Heinkenszand. De bromfietser was in eerste instantie doorgereden omdat hij dringend naar een afspraak moest maar keerde even later weer terug. Er was alleen lichte materiële schade.


W-967-2005 Lichte deukschade bij aanrijding
Bij een aanrijding op de Drakensteynlaan in Koudekerke raakten woensdagmiddag rond 13.30 uur twee personenauto's licht beschadigd.
De aanrijding gebeurde doordat een 33-jarige automobiliste uit de gemeente Veere niet genoeg rechts reed en daardoor frontaal in botsing kwam met een tegenligger, een 39-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland