Gemeente Woudrichem

16/02/2005
Schuldhulpverlening

Hebt u schulden? Vindt u het steeds moeilijker om rond te komen met uw inkomen omdat er achterstanden zijn? Zijn uw financiële verplichtingen wel in verhouding tot uw inkomen? Lukt het niet om zelf een oplossing te vinden voor uw schuldproblemen?

geld.

Laat deze situatie niet langer voortduren. Neem contact op met het Meldpunt Schuldhulpverlening Werkendam / Woudrichem.

Het Meldpunt kan inwoners van Werkendam en Woudrichem helpen bij het oplossen of voorkomen van problematische schuldsituaties. Bijvoorbeeld door u een lening te verstrekken waarmee uw schulden betaald kunnen worden. Een andere mogelijkheid is dat het Meldpunt een betalingsregeling treft met uw schuldeisers of hen een saneringsvoorstel doet. Maar dat is niet alles. Het Meldpunt bekijkt ook hoe de schulden zijn ontstaan en hoe de oorzaken weggenomen kunnen worden, zodat in de toekomst de problemen niet terugkeren.

Als u het Meldpunt wilt inschakelen kunt u het beste telefonisch een afspraak maken. Het Meldpunt maakt deel uit van Buro Altena. Voor een afspraak kunt u bellen met de servicelijn, tel. (0183) 50 72 88, elke ochtend tussen 09.00 en 12.00 uur.