PERSBERICHT - 2005-02-16

Groepsrondreizen Discovery nu ook online

Discovery lanceert vandaag haar nieuwe website www.discoveryreizen.nl met een breed aanbod aan avontuurlijke groepsrondreizen in jong, internationaal gezelschap van 18 tot ca 45 jaar. Op deze site vindt de avontuurlijk ingestelde reiziger ruim 250 verschillende rondreizen, van Patagonië tot IJsland en van Alaska tot Nieuw Zeeland.

Deze avontuurlijke rondreizen zijn ook voor zomer 2005 bij uitstek dé manier om nieuwe culturen, interessante bevolkingsgroepen en een overweldigende natuur te beleven. Uniek aan het Discovery produkt is dat de klant reist in een internationaal gezelschap. Dit geeft deze vakanties een extra dimensie.

De nieuwe website biedt aanbod naar verre en dichterbij gelegen bestemmingen, vreemde culturen in alle delen van de wereld en staat in het teken van de themas ontdekken, ontmoeten en ondergaan.

Discovery werkt nauw samen met gerenommeerde internationale reisorganisaties, zoals AAT Kings, Contiki, Guerba, GAP, Intrepid, Suntrek en The Imaginative Traveller. Op de website www.discoveryreizen.nl staan onder meer kampeersafaris door Australië; truckrondreizen door Botswana, Namibië en Ecuador; en kampeerrondreizen door Amerika en Canada. En uiteraard ontbreken Azië en het Midden Oosten in dit totaal aanbod niet.

Enthousiast
Directeur Jan de Ridder van Discovery is enthousiast over de nieuwe website: Deze nieuwe site straalt overzicht en compleetheid uit. Discovery biedt een flexibel product, dat zowel inclusief vlucht is te boeken, als land only. Discovery is ook uitermate geschikt voor alleenreizenden. Boeken op indeling met gelijkgestemden is mogelijk. Ook reisverzekeringen bieden wij aan. In het aanbod van Discovery is bewust niet alles inclusief, zodat de jonge reisconsument de vrijheid heeft om zèlf aan de reis een eigen invulling te geven. Wij hebben hoge verwachtingen van deze nieuwe website.

Introductieactie Discovery
Ter gelegenheid van het live gaan van de nieuwe website van Discovery, ontvangen de eerste 50 boekers van een avontuurlijke rondreizen gratis een reisboek over de bestemming die is geboekt.