Symantec minimaliseert internetbedreigingen in zakelijke omgevingen

Symantec

Symantec Client Security 3.0 en Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 gepresenteerd

Leiden, 16 februari 2005 -

Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC), wereldwijd leider op het gebied van informatiebeveiliging, heeft Symantec Client Security 3.0 en Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0 gepresenteerd. Deze producten beschermen zakelijke klanten middels intensieve beveiligingsmaatregelen tegen spyware, adware en zogeheten blended threats. De software, die in maart op de markt komt, detecteert en verwijdert spyware automatisch en biedt daarnaast geïntegreerde reparatiemogelijkheden waarmee eventuele schade te herstellen is.

Symantec Client Security 3.0 biedt uitgebreide beveiliging voor gebruikers op afstand en met het bedrijfsnetwerk verbonden clients tegen spyware en blended threats. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gecentraliseerd beheer en gebruiksvriendelijke
registratiemogelijkheden. Het vereenvoudigde beheer van diverse geïntegreerde beveiligingstechnologieën (antivirus, firewall en intrusion detection) verzekert de klant van een gecoördineerd en preventief beveiligingsbeleid dat de schade minimaliseert en het herstel vergemakkelijkt. Symantec Client Security stelt klanten daardoor in staat de totale onderhoudskosten te verminderen en toch controle over de beveiligingsomgeving te houden, waarbij wordt voldaan aan de geldende wetgevende voorwaarden.

Symantec AntiVirus Corporate Edition 10.0, s werelds meest vertrouwde zakelijke antivirusoplossing, biedt geautomatiseerde beveiliging en preventieve maatregelen tegen spyware, virussen en wormen. Het schaalbare en gecentraliseerde beheer stelt bedrijven in staat snel te reageren op bedreigingen, zodat de uptime maximaal blijft en de kosten worden geminimaliseerd. De servers en desktops van de klant blijven daardoor optimaal beveiligd en onder controle.

Beschikbaarheid
Organisaties die op zoek zijn naar een reseller of distributeur in hun regio kunnen kijken op internet: http://www.symantec.nl/partners_nl.

Klik hier voor het complete Engelstalige persbericht.
---

Over Symantec
Symantec, wereldwijd marktleider in informatiebeveiliging, biedt consumenten, bedrijven en service providers een brede reeks softwareoplossingen, appliances en diensten voor de beveiliging en het beheer van hun IT-infrastructuur. Op de consumentenmarkt is Symantec vooral bekend van producten die onder de naam Norton worden aangeboden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cupertino, Californië, en het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 35 landen. Meer informatie over Symantec en haar producten is te vinden op de website www.symantec.nl.