Ingezonden persbericht


Brocade en EMC bieden samen High-Performance SAN-switch

Nieuwe technologie van 4 Gbit/sec, flexibel en schaalbaar

Tilburg, 16 februari 2005 - Brocade Communications Systems, Inc. en EMC Corporation brengen gezamenlijk de EMC Connectrix DS-4100B SAN-switch op de markt. De switch biedt een doorvoersnelheid van 4 Gbit/sec via Fibre Channel en innovatieve 'ports-on-demand' schaalbaarheid. De switch zorgt voor zeer krachtige prestaties, investeringsbescherming en compatibiliteit met eerdere systemen. De Connectrix DS-4100B is verkrijgbaar in een basis 16-poortsmodel en kan door middel van 8-poorts licenties tot 24 en 32 poorten worden uitgebreid.

"Deze nieuwe 4 Gbit/sec SAN-switchingtechnologie van Brocade helpt EMC zijn ILM-oplossingen te verbreden", zegt Tom Joyce, Senior Director of Storage Platforms Marketing bij EMC. "De EMC Connectrix 4100B zet een nieuwe norm in datatransport en is een vernieuwend model op basis van 'betalen naar gebruik."

De Connectrix DS-4100B is gebaseerd op de Brocade SilkWorm 4100-familie en biedt de dubbele data-transfersnelheid van andere switches op de markt. Het systeem biedt flexibiliteit voor middelgrote ondernemingen, omdat het als centrale switch gebruikt kan worden in een groeiend fabric, maar ook voor grote ondernemingen waar het data kan leiden van de rand naar de kern van een groter SAN.

De SilkWorm 4100-familie bevat vooruitstrevende kenmerken, waaronder redundante en hot-swappable voedingen en ventilatoren, hot swappable SFP-media, hot code loading en activation, uitgebreide enterprise-level beveiliging, fabric management en ease-of-use kenmerken. Elk van de maximaal 32 poorten herkent automatisch dataverbindingssnelheden van 1, 2 of 4 Gbit/sec, wat voorwaartse en achterwaartse compatibiliteit biedt met de duizenden EMC en Brocade SAN's die in gebruik zijn.

###

Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.

Ingezonden persbericht