BUREAU EN ZO

Bewegingscampagne steunt Kinderhartenfonds.......

Bewegingscampagne steunt Kinderhartenfonds van de Nederlandse Hartstichting met 10.000,00 euro

In de zomer van 2004 hebben duizenden mensen in Nederland meegedaan aan de zonnigste voel-je-fit campagne van Nederland: Commit to get Fit. Twee maanden lang konden zij bij verschillende fitnesscentra terecht om persoonlijk kennis te maken met de voordelen én het plezier van gezond bewegen.

Een deel van de opbrengst van Commit to get Fit was bestemd voor het goede doel en zo hebben mensen in heel Nederland 10.000 euro bij elkaar gesport voor het Kinderhartenfonds van de Nederlandse Hartstichting. Op 16 februari 2005 werd een cheque voor dit bedrag officieel overhandigd aan de directeur van de Nederlandse Hartstichting, Boudewijn de Blij.

Plaats van handeling: Dynamic Family Sport in Nieuw Vennep. En die locatie was niets voor niets gekozen. Dynamic Family Sports is de meest succesvolle Commit to Get Fit club van 2004, met meer dan 400 deelnemers in de maanden juli en augustus. Eigenaar Jan Roggeveen was dan ook vol enthousiasme: we hebben een heleboel mensen in beweging gebracht en bovendien een flink bedrag voor het goede doel opgehaald. Kortom: een prachtige zomer!

Commit to get Fit is een jaarlijks terugkerende bewegingscampagne om mensen in beweging te krijgen. Ook dit jaar zullen fitnesscentra in heel Nederland meedoen aan de campagne, met een zomerse introductiekorting! En wederom is een deel van de opbrengsten bestemd voor de Nederlandse Hartstichting. Dus kom deze zomer in beweging, of neem voor meer informatie of deelname nu al contact op met Deborah van Ree van Bureau & zo: (040) 2572023.

25 feb 05 09:00