Politie Zeeland


---

O-1244-2005 Diefstal slee
Uit een tuin aan de Leliestraat in Goes is vannacht een slee gestolen.
Een getuige heeft drie jongens de slee zien wegnemen, omstreeks 04.30 uur vannacht. Het betreft een rode plastic slee.

W-1245-2005 Diefstal uit auto, Middelburg
Een geparkeerde auto in de Rustenburgstraat in Middelburg is vannacht het doelwit geworden van inbrekers.
Tussen 20.00 uur gisteravond en 09.30 uur vanmorgen is/zijn de inbrekers de auto binnengekomen. Uit de auto zijn o.a. een zonnebril, en een map met cd's meegenomen. Een schadebedrag is niet bekend.

W-1246-2005 Aanrijding Middelburg
Vanmorgen omstreeks 08.02 uur reed op de Langevielebuitenbrug in Middelburg een personenauto die bestuurd werd door een 46-jarige man uit de gemeente Veere.
Doordat er sneeuw op de brug lag, raakte de auto in een slip en ramde hij een verkeerslicht aan de rechterkant van de brug. De auto raakte beschadigd, de paal is ontzet door de klap.

O-1247-2005 Vernielde ruit
Vanmiddag omstreeks 12.19 uur heeft een bewoner van de Langeweg in 's-Gravenpolder aangifte gedaan van de vernieling van een ruit van zijn woning.
Vermoedelijk doordat er een sneeuwbal tegenaan is gegooid, is de ruit aan diggelen gegaan. De vernieling is gepleegd, gisteravond tussen 20.00 en 22.00 uur.

W-1248-2005 Aanrijding Middelburg
Omstreeks 12.00 uur vanmiddag heeft een aanrijding plaatsgevonden in de Vrijlandstraat in Middelburg.
Omdat een 69-jarige automobilist uit de gemeente Veere afremde bij het oprijden van de Schroeweg reed een 78-jarige automobilist uit Vlissingen achter op zijn auto. De Vlissinger zag te laat dat de man uit Veere moest remmen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.