PERSBERICHT - 2005-03-05

HI lanceert brochure met city-trips naar Beijing

Holland International heeft als eerste Nederlandse reisorganisatie een brochure uitgebracht met City-Trips naar de Chinese hoofdstad Beijing, het vroegere Peking. In de nieuwe zomerbrochure zijn naast een twintigtal hotels ook diverse bijzondere excursies opgenomen. Holland International biedt vierdaagse City-Trips naar Beijing dat slechts twee uur verder vliegen is dan New York aan vanaf 598 per persoon.

Met deze nieuwe zomerbrochure breidt Holland International het bestaande stedenaanbod nog verder uit. In de brochure Beijing zijn twintig hotels opgenomen waarvan een deel gelegen is in de populaire en centraal gelegen wijk Hutang, die in typisch Chinese stijl is gebouwd.

Tot de excursiemogelijkheden behoren onder meer fietsen door Beijing, een bezoek aan de Verboden Stad, natuurlijk de wereldberoemde Chinese Muur en een diner in één van de beste restaurants in de stad, waarbij Pekingeend op het menu staat.

Jaap de Carpentier Wolf, woordvoerder voor Holland International: Met de lancering van deze nieuwe brochure laat Holland International zien dat China het land van de toekomst is, óók wat betreft boeiende City-Trips. Bovendien ligt Beijing veel dichterbij dan velen veronderstellen. Het is maar twee uur langer vlieger dan New York.

In de brochure zijn vluchten met de gerenommeerde maatschappijen KLM, Lufthansa en Finnair alsmede transfers van de luchthaven naar het hotel en terug opgenomen. Ook kunnen klanten een City Highlights-pakket bijboeken waarbij naast transfers ook diverse excursies zijn inbegrepen. Hartstikke makkelijk voor alle klanten die de stad voor het eerst bezoeken en toch veel willen zien en beleven.

Holland International biedt in de brochure Beijing vierdaagse City-Trips aan vanaf 598 per persoon, inclusief retourvlucht en hotelovernachtingen. De brochure van Holland International is verkrijgbaar bij alle ANVR-reisbureaus, waaronder ook de 217 World of TUI Reisbureaus vallen.