Politie Midden- en West Brabant

Persberichten Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 5 maart 2005

Politie onderzoekt mishandelingen

BERGEN OP ZOOM: Vrijdagavond rond 21:15 uur raakte onder andere een 17-jarige jongen uit Bergen op Zoom gewond toen hij geslagen werd door een vermoedelijk 30-45-jaar oude man. De mishandeling vond plaats in een eetgelegenheid aan De Boulevard. De situatie was met veel dreiging gepaard gegaan. Het slachtoffer was voordat het gebeurde met een groep van zes vrienden en vriendinnen aan het eten. Plotseling kwamen er een twaalftal mannen om hun tafel staan. De mannen waren vermoedelijk allemaal boven de dertig jaar. Zonder enige directe aanleiding werd de 17-jarige jongen geslagen. Ook een andere jongen werd geraakt. Vermoedelijk deden drie van de 'oudere' mannen mee in de schermutselingen. De andere mannen keken alleen. Ook werd verbaal geweld gebruikt. De politie neemt de zaak serieus op en onderzoekt de zaak, onder meer door het verhoren van getuigen die in de eetgelegenheid aanwezig waren.

Politie pakt dronken brokkenpiloot op

BERGEN OP ZOOM: Zaterdagochtend rond 03:30 uur heeft de politie een 24-jarige man uit Huijbergen aangehouden op de Rooseveltlaan. De verdachte was met zijn auto tegen een benzinepomp aangereden. De pomp werd hierbij geheel vernield. Er ontstond hierbij geen brand. Toen de agenten de man een blaastest afnamen, bleek tevens dat hij teveel gedronken had.

Automobilist rijdt in op jongen

ROOSENDAAL: Vrijdagmiddag omstreeks 16:00 uur is een medewerker van een supermarkt aan de Laan van Henegouwen lichtgewond geraakt toen een automobilist op hem inreed. De medewerker, een 17-jarige jongen uit Roosendaal, was bezig op de parkeerplaats het verkeer te regelen. De parkeerplaats was vol en auto's stonden in de rij te wachten op een plek. Plotseling zag de jongen een auto voordringen door de parkeerplaats op te rijden waar het niet mag. De medewerker sprak de bestuurder tevergeefs hierop aan want na wat dreigende woorden reed de bestuurder met zijn wagen tegen de jongen aan. De gebeurde meerdere keren. De jongen heeft aangifte gedaan bij de politie.

Auteur: Manfredi Mauro