GroenLinks

Eerste bazaar zeer goed bezocht

14 maart 2005

Op zaterdag 5 maart vond de eerste Bazaar voor Democratisering in het Midden Oosten in de Balie in Amsterdam plaats. Deze was georganiseerd door Groenlinks, Hivos en het IKV.

Door middel van film, debatten, presentaties en interviews besteedde dit zeer geslaagde evenement aandacht aan verschillende thema's gerelateerd die op dit moment de volle belangstelling aan het Midden Oosten, waaronder civil society building, interventie vanuit het buitenland, religie, mensenrechten, en (homo)seksualiteit.

De Bazaar was werd zeer goed bezocht door buitengewoon goed geïnformeerd en betrokken publiek, en de de kwaliteit van de discussies waren dan ook van hoge kwaliteit uitstekend en het publiek was goed geïnformeerd en bijzonder betrokken.
In een "tete a tete" konden een aantal direct betrokkenen en deskundigen met al eerder aangemeld publiek onder een (oriëntaals) diner een aantal onderwerpen nader uitwerken en niet te vergeten, de onderlinge netwerken versterken.
De avond werd afgerond met de beats van DJ Javan en zijn Disco Oriënt.

Dit evenement was een inspiratie voor alle bezoekers, een verfrissende afwisseling van met de negatieve "war on terror" berichten waarmee we de afgelopen jaren overspoeld worden. Eindelijk een's een keer discussie over de positieve aspecten van de samenlevingen in het Midden Oosten en oog voor de mogelijkheid bij te dragen aan een positieve agenda voor actie voor de toekomst!

Mis de de tweede editie van De Bazaar op 2 april dus niet! Kaartjes zijn nu al te reserveren bij de Balie in Amsterdam: 020-55.35.100.

Ga voor meer informatie naar:
http://www.democratiseringinhetmiddenoosten.nl/