Gemeente Baarle-Nassau


Actie: gratis compost afhalen, zaterdag 5 maart bij de gemeentewerf

Op zaterdag 5 maart 2005 tussen 9.00 uur en 14.00 uur houdt de gemeente Baarle-Nassau, in samenwerking met gemeente Baarle-Hertog, een compost-actie. Alle inwoners van deze gemeenten kunnen op 5 maart gratis maximaal 1 m3 compost afhalen. Deze compost kan worden afgehaald bij de gemeentewerf van Baarle-Nassau, Smederijstraat 4 te Baarle-Nassau.

De te verstrekken compost is afkomstig van Essent-milieu en is gemaakt uit het GFT-afval dat de gemeente Baarle-Nassau afvoert naar de composteringsinstallatie van Essent-milieu. GFT-compost draagt bij aan een goede structuur van de grond, waardoor de grond gemakkelijker is te bewerken.

Er kan maximaal 1 m3 compost worden afgehaald. Als de compost wordt afgehaald met een aanhangwagen zal de gemeente ervoor zorgen dat de compost wordt geladen met een kraantje. Als ervoor wordt gekozen om de compost mee te nemen in plastic zakken of anderszins zal men er zelf voor moeten zorgen dat de compost wordt geladen. Men zal dan ook zelf een schop mee moeten nemen.
Ter plaatse dient men zich te legitimeren. Het bevolkingsregister wordt hierbij als uitgangspunt genomen.


---