UNITED DANCE COMPANY

Start voorverkoop meerdaags DanceValley Festival valt samen m

Start voorverkoop meerdaags Dance Valley Festival valt samen met bekendmaking line up

Zaterdag 5 maart aanstaande zal voor vele liefhebbers van het Woodstock van de Dance een bijzondere dag zijn. Op die dag worden namelijk voor het eerst kaarten van Nederlands enige echte dance weekender van 2005 te koop aangeboden, want waar heel dansminnend Nederland al jaren op wacht, is in augustus een feit: een weekend lang Dance Valley Festival.

In de voorverkoop kunnen kaarten voor de traditionele zaterdag of voor het meerdaagse festival worden gekocht. Gezien het unieke karakter van het dance festival, verwacht UDC het event, waar in totaal 60.000 bezoekers aanwezig kunnen zijn, volledig uit te verkopen. De line up van Dance Valley Festival zal weer het neusje van de zalm zijn en zal ter benadrukking van het bijzondere karakter van de 11e editie aanstaande zaterdag om 08.00 uur bekend gemaakt worden op de site van UDC.

Het eerste Dance Valley Festival weekend ooit zal als volgt verlopen: Op vrijdag 5 augustus worden de poorten van de camping om 10.00 uur geopend en de muziek voor de meerdaagse bezoekers start om 13.00 uur. Na deze eerste historische Dance Valley vrijdag volgt het nachtprogramma waarin vele activiteiten zullen plaatsvinden. De bezoekers overnachten van vrijdag op zaterdag op de speciaal ingerichte camping. Op 6 augustus volgt de traditionele Dance Valley zaterdag die precies zoals de voorgaande 10 jaren om 10.00 uur zal aanvangen. Na afloop gaan de passe-partout houders terug naar de camping om opnieuw te genieten van het nachtprogramma en te overnachten. De zaterdagbezoekers verlaten om 23.00 uur op de gebruikelijke wijze Spaarnwoude. Op zondag kan er alleen nog uitgeslapen worden en is het eerste meerdaagse Dance Valley echt voorbij. Als alle (camping)spullen zijn gepakt moeten de laatste danceliefhebbers de Valley om 15.00 uur hebben verlaten.

Tickets voor Dance Valley Festival 2005 zijn verkrijgbaar via Ticketbox (Primera en Free Record Shop) en de bekende voorverkoopadressen. De ticketprijs voor zaterdag bedraagt Euro 62,50 en is daarmee Euro 2,50 goedkoper dan de toegangsprijs van vorig jaar. In de kaartprijs is inbegrepen gratis pendeldienst vervoer, gratis parkeren en gratis toiletten op het festivalterrein. De ticketprijs voor een campingkaart (passe-partout) bedraagt Euro 95,-. In de loop van de komende weken zal meer bekend gemaakt worden van het programma en de activiteiten, houd de site goed in de gaten!

Dance Valley Festival wordt georganiseerd door UDC BV dat is gevestigd in Purmerend. UDC organiseert grootschalige entertainment evenementen en is bij het publiek vooral bekend van dance events als Carl Cox & Friends, Impulz Festival, Strike One en Go Apres Ski. Naast evenementen exploiteert UDC een grote dance internet portal en is het initiator van de UDC Memberclub. Daarnaast is UDC uitgever van het lifestyle magazine XPRS en bereikt het met de hiervoor genoemde aktiviteiten vooral jong volwassenen in de leeftijd van 18 tot 34 jaar.

Noot voor de redactie ,