Gemeente Zwolle

Theaterteam promoot prijsvraag nieuwe theater 5 maart 2005 in de binnenstad van Zwolle

Op 23 februari 2005 is de prijsvraag voor de naam van het nieuwe theater van start gegaan. Alle Zwollenaren zijn opgeroepen om mee te denken over de naam die straks op de gevel van het nieuwe theater moet prijken. Op zaterdag 5 maart zal een fraai uitgedost theaterpromotieteam extra aandacht vestigen op de prijsvraag en wedstrijdkaartjes uitdelen aan het winkelend publiek.


1
Van 11.00 uur tot 15.00 uur kan men in de Diezerstraat een ijskoningin, een gouden fee, een tovenaar van Oz, captain Hook en een personage uit het Venetiaans carnaval verwachten. Zij worden aangekondigd door een Middeleeuwse trommelaar. Alle Zwollenaren en mensen uit de omgeving worden opgeroepen om de wedstrijdkaartjes in te vullen en op te sturen naar de Gemeente Zwolle.

Inzendingen
Mocht men het theaterpromotieteam tóch mislopen, dan kan een wedstrijdkaartje worden opgehaald bij het gemeentelijk informatiecentrum, bij Schouwburg Odeon, in het stadhuis of het stadskantoor. Maar mensen kunnen natuurlijk ook altijd terecht op www.hetnieuwetheaterzwolle.nl om daar hun suggestie in te vullen.

Prijzen
De inzender van de winnende naam ontvangt tien bonnen voor een gratis bezoek aan een theater naar keuze voor twee personen. Uiteraard wordt de winnaar uitgenodigd voor de opening van het nieuwe theater in het najaar van 2006. De eventuele overige inzenders van de winnende naam ontvangen een theaterbon voor twee personen. Ook zij worden uitgenodigd voor de opening van het nieuwe Zwolse theater.

Jury
De jury bestaat uit de wethouder van Cultuur, Erik Dannenberg (de beoogd opvolger van John Berends); fractievoorzitter van D´66 Jan Zelle; Hein Spanjaard, directeur van Schouwburg Odeon; wethouder Jaap Hagedoorn als lid van de commissie naamgeving en Jean-Jacques Jouret, inwoner van Zwolle met een brede culturele belangstelling. Zij maken de winnende naam begin april 2005 bekend. Mocht de winnende naam door meerdere inzenders zijn genoemd, dan wordt via loting de winnaar bepaald. Overige spelregels en voorwaarden zijn te vinden op www.hetnieuwetheaterzwolle.nl


---