Gemeente Goirle


Op dinsdag 22 februari organiseerde de gemeente Goirle een informatieavond over nieuwbouwplan Boschkens. Veel belangstellenden konden de presentaties en de informatiemarkt niet bezoeken door de enorme toeloop.

Op dat moment is aangegeven dat er op maandag 7 maart een nieuwe avond gehouden zou worden, maar op niet opnieuw het risico te lopen dat er belangstellenden teleurgesteld moeten worden, is besloten om op zaterdag 5 maart een inloop-informatiedag te organiseren. Iedereen die wil kan tussen 11.00 uur en 16.00 uur op ieder tijdstip binnenlopen om de presentaties te volgen en de informatiemarkt te bezoeken. Deze wordt weer in het Atrium van het Mill Hill College gehouden, dat om 11.00 uur open is voor het publiek.
De presentaties vinden plaats in drie klaslokalen die aan het Atrium liggen. Om 11.05 uur vindt de eerste presentatie plaats van Rabo Vastgoed; om 11.30 uur gevolgd door de Woonstichting en om 11.45 uur door Houtepen. Om 12.05 uur herhaalt zich deze cyclus. De laatste informatieronde start om 15.05 uur.

In het Atrium staan op verschillende plaatsen stands. Bij de ontwikkelaars kan men voor informatie over de diverse projecten terecht. Bij Eneco wordt uitleg gegeven over de warmtepomp. In de gemeentestand kan men vragen stellen en zich inschrijven voor de boskavels.

Om 16.00 uur sluit de inloop - informatiedag.