5 m aart Actie WOZn in Da DubbelDekker in Amsterdam

Simone Veldema - 24 februari 2005

Actie WOZn in Da DubbelDekker

Zaterdag 5 maart heeft het actiecomité Stop Dekker weer een actie georganiseerd. Deze keer zal de WOZ DubbelDekker stoppen in verschillende stadsdelen en zal samen met de lokale afdelingen van de politieke partijen en de huurdersvereniging posters gaan uitdelen en informatie verstrekken. Daar zal de WOZ DubbelDekker hulp bieden aan mensen bij het invullen van het WOZ bezwaarschrift.

De WOZ DubbelDekker staat op zaterdag 5 maart

11.00 tot 13.00 uur op het Marie Heinekenplein in De Pijp.

14.00 tot 16.00 uur op de hoek van de Eerste van Swindenstraat en de Pontanusstraat in Oost.

Bij deze actie is uw hulp hard nodig!

We zijn op zoek naar mensen die vrijdag 4 maart een uurtje in de betreffende stadsdelen willen flyeren om te laten weten dat de WOZ DubbelDekker de volgende dag bij hun in de buurt is. Verder zijn we op zoek naar mensen die op 5 maart zelf bij de bus aanwezig willen zijn om informatie te verschaffen. We hopen opnieuw de media hier flink voor te interesseren. Iedereen is welkom om langs te komen bij de DubbelDekker. Let op! De eigen PvdA flyers bij gezamenlijke Stop Dekker acties niet gebruiken. Beperk het tot het gezamenlijke Stop Dekker materiaal. Meer informatie bij de lokale afdeling of bij Mario van de Wege- bestuur PvdA.

Nieuwe acties die in de pipeline zitten:

· Volgende week (2 maart) komt speciale WOZ-editie van de Huurderskrant uit (bijgevoegd pdf file). Deze krant zal huis-aan-huis bij 360.000 woningen verspreid worden in Amsterdam. Hij valt voor 2 maart a.s. bij iedereen in de bus! Op de laatste pagina staat de poster van Stop Dekker, dus daarvan zijn er nu ook meteen 360.000 exemplaren extra in omloop.

· Donderdag 3 maart vertrekken we met minimaal 2 DubbelDekkers naar Den Haag toe te demonstreren voor de Tweede Kamerbehandeling. Iedereen die meewilt met de dubbeldekker moet zich aanmelden bij de Huurdersvereniging Amsterdam. Mail dan naam en aantal personen naar info@huurdersvereniging-amsterdam.nl of bel naar (020) 620 6882. Een vrijwillige bijdrage van 5 euro per persoon wordt zeer op prijs gesteld.

· De komende tijd zullen allerlei Amsterdamse maatschappelijke organisaties worden benaderd om mee te doen met het Stop Dekker comité.

De site www.stopdekker.nl zal de actievorderingen bijhouden en informatie geven. Voor meer informatie kunt u op de site kijken www.stopdekker.nl of contact opnemen met: Mario van de Wege - Campagne coördinator Bestuur PvdA supermariow@tiscali.nl Bouwe Olij - Gemeenteraadslid PvdA info@bouweolij.nl Simone Veldema - Fractiemedewerker PvdA pvda@raad.amsterdam.nl