Ingezonden persbericht


Strandpaviljoens starten opbouw in de sneeuw

Strandpaviljoen Blue Lagoon traditiegetrouw als eerste open

Scheveningen, 6 maart 2005

Op maandag 7 maart a.s. start de Blue Lagoon met het opbouwen van haar strandpaviljoen in Scheveningen. Na de extreme sneeuwval van afgelopen week denken nog maar weinig mensen aan het komende strandseizoen. Maar het echtpaar Ludovici, al ruim 20 jaar eigenaars van de Blue Lagoon, zijn druk bezig met alle voorbereidingen op het komende strandseizoen en openen traditiegetrouw als eerste hun deuren: aanstaande vrijdag 11 maart.

Strandtent in de sneeuw

Op 7 maart om 06:00 uur start Peter Ludovici, eigenaar van de Blue Lagoon, met het opbouwen van zijn strandpaviljoen aan het Scheveningse Strand (schuin tegenover SeaLife). Ik ben al 25 jaar ondernemer op het strand, waarvan 20 jaar met de Blue Lagoon en dit is voor het eerst dat we gaan opbouwen in de sneeuw!!! , aldus Peter Ludovici. In 2003 hadden we nog de heetste zomer in 500 jaar en nu beginnen we met sneeuw!! Ik ben dan ook erg benieuwd wat het komende strandseizoen voor ons in petto heeft.

Seizoensverlenging

Ludovici hoopt dat de verlenging van het strandseizoen tot november dit jaar wél doorgaat. Eind vorig jaar was er een hoop gedoe rondom de seizoensverlenging, die uiteindelijk helaas niet doorging. Ik verwacht dat het dit jaar wel doorgaat. We wachten momenteel op de goedkeuring van de gemeente, aldus Ludovici.

Voor meer informatie:

Blue Lagoon

Strandweg 25 27 (schuin tegenover SeaLife)

www.bluelagoon.nl

- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht