Ingezonden persbericht

Raël, spiritueel leider van de Raëliaanse Beweging,
heeft besloten om al zijn boeken gratis weg te geven.

Persbericht, maart 2005 - In een ongekende daad van vrijgevigheid, heeft spiritueel leider Raël al zijn boeken in een elektronisch formaat omgezet en geeft hij ze nu gratis weg. De boeken kunnen onvoorwaardelijk van www.rael.org worden gedownload,

"De boodschappen zijn een gift van de Elohim, de buitenaardsen die de mensheid schiepen", zegt Raël. "Ze zijn te waardevol. Geld mag mensen niet tegenhouden om ze te lezen. Nu de elektronische technologie ons in staat stelt om de printkosten te vermijden, kunnen we ze dankzij het internet gratis en onmiddellijk over de hele planeet verspreiden. We willen dat de boodschappen voor iedereen op aarde beschikbaar zijn. Het is het recht van ieder mens om de boodschappen te lezen, die door hun scheppers, de Elohim, aan hen zijn gericht".

Voor degenen die niet kunnen lezen, zullen ze ook gratis als verhaalvorm in mp3 formaat beschikbaar zijn. De boeken zijn op dit moment in 34 talen gepubliceerd en het doel is, dat ze allemaal als pdf en mp3 gratis van het internet zijn te downloaden op www.rael.org.

"Dit laat zien, dat we werkelijk een organisatie zijn zonder winstoogmerk", zegt Dr. Wenner, Raëliaanse Bisschop en verantwoordelijk voor het beschikbaar maken van de boeken op internet. "Bij de Raëliaanse Beweging krijgt niemand een salaris, ook Raël niet.Net als iedere andere organisatie in deze wereld, hebben we natuurlijk geld nodig voor het vestigen van de ambassade, waar we de buitenaardsen officieel kunnen verwelkomen. We hebben het hier alleen over een ambassade en niet over iets als het Vaticaan of andere vergelijkbare monumenten van hebzucht, wiens werknemers abnormale salarissen betaalt krijgen. Ons voornaamste doel is de wereld te informeren over de boodschappen, die de buitenaardsen op vriendelijke wijze aan de mensheid hebben gegeven. In de boodschappen leggen zij ons uit, dat zij het waren, die al het leven op aarde schiepen, inclusief de mens naar hun evenbeeld, dat wij ze voor goden aanzagen en dat zij het waren die alle profeten hebben ingewijd. Nu wij zelf beginnen leven te scheppen en wij ze rationeel kunnen begrijpen, zijn zij klaar om openlijk naar beneden te komen, wanneer wij een ambassade bouwen waar wij ze kunnen verwelkomen".

Het kennen van de waarheid over onze oorsprong en de waarheid achter alle religies is het geboorterecht van de mensheid. Het is ook de manier om oorlogen tussen religies te voorkomen. Ieder mens heeft het recht het te weten, daarom geeft Raël de elektronische boeken gratis weg. Ik ken geen andere organisatie die het internet gebruikt om zo'n vrijgevigheid te tonen.

Voor interviews, neem a.u.b. contact op met ons persbureau op ( 31)70-3205441 www.rael.org