Vereniging Nederlandse Gemeenten

Zorg, Welzijn en Sport

REGIOCONFERENTIES: ANDERE OVERHEID OP KOERS

Het Programmateam Andere Overheid, de Vereniging van Gemeenten (VNG) en het Interprovinciaal Overleg (IPO) organiseren vier regioconferenties over Andere Overheid. We starten op maandagmiddag 7 maart in Zwolle, de regio Noordoost. In het najaar en begin 2006 volgende de bijeeenkomsten in de regio's Zuidoost, Zuidwest en Noordwest.

Een conferentie voor ambtenaren en bestuurders die (willen) werken aan de realisatie van Andere Overheid, vanuit gemeenten, provincies, waterschappen, uitvoeringsorganisaties en het Rijk. We betrekken ook enkele maatschappelijke organisaties bij het programma.

We hopen je te kunnen verwelkomen in Zwolle!

Lex van den Ham, directeur-generaal rijksbrede Programma Andere Overheid
Gerard Beukema, directeur Interprovinciaal Overleg (IPO) Ralph Pans, directievoorzitter Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG)

Uitnodiging Regioconferentie Noordoost - 7 maart 2005 in Zwolle Ervaringen delen, inspiratie opdoen & collegas ontmoeten die aan Andere Overheid werken

Het Programma Andere Overheid ligt op koers! Er is hard gewerkt sinds de start van het programma. De eerste resultaten zijn er, bij alle overheidslagen. Soms is de praktijk weerbarstig, dan is het goed met collegas te bespreken waar je tegenaan loopt. Om ervaringen uit te wisselen en inspiratie te putten uit elkaars aanpak. Niet zelf het wiel uitvinden: van elkaar leren.
Dát is nu typisch Andere Overheid.

Ben je geïnteresseerd of wil je deelnemen aan de conferentie, klik dan hier.