BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 11 februari 2005

LAMA'S GAAN NIEUW SEIZOEN IN

De Lama's zijn terug en hoe! Vanaf 7 maart start BNN met vier nieuwe afleveringen van het populaire improvisatieprogramma. Vorig jaar waren De Lama's de grote verrassing bij de uitreiking van de Televizierring, dus een vervolg kon niet uitblijven. De Lama's bestaan uit Tijl Beckand, Arie Koomen, Ruben Nicolai en nieuwkomers Sara Kroos en Ruben van der Meer.

Iedere aflevering kent een aantal spellen, zoals 'in bed', 'interview', 'spel met de papiertjes', 'de datingshow' en 'doventolk'. Vorig jaar introduceerde BNN dit programma en het sleepte meteen een Gouden Televizier-nominatie in de wacht. Het programma is gebaseerd op de zeer succesvolle Channel 4-serie Whose line is it anyway. Net als in de Engelse show komt het in De Lama's aan op het improvisatietalent van de panelleden en de inbreng van het publiek.

De opnames vinden plaats in het Posttheater in Arnhem en zijn al helemaal uitverkocht. Toch een keer een optreden van De Lama's bijwonen? Kom dan op 3 maart naar het humorfestival Laughing Matters in Enschede (www.laughingmatters.nl).

De Lama's zijn vanaf 7 maart iedere maandag om 21.50 uur tot 22.25 uur te zien bij BNN op Ned.2.