Ingezonden persbericht


The Publicity Company

UITNODIGING Amsterdam, 17 februari 2005

Uitreiking British American Tobacco Prijs 2004

Wij nodigen u uit voor de uitreiking van de British American Tobacco Prijs 2004 op maandagmiddag 7 maart in de Amsterdamse Amstelkerk. Als u deze feestelijke bijeenkomst met oud-winnaars en andere bekende Nederlanders wilt bijwonen, meldt u zich dan svp aan door onderstaande antwoordstrook voor dinsdag 1 maart te mailen naar priscilla@publicy.nl.

De British American Tobacco Prijs, voorheen Pall Mall Export Prijs, is de bekendste prijs op het gebied van de kleinkunst in Nederland en bedoeld als een stimulans voor jonge talenten op het gebied van licht eigentijds amusement (uitgezonderd film, toneel en jeugdtheater). De prijs bestaat uit een beurs van tienduizend euro en een replica van het beeld dat werd ontworpen door Yvonne Kracht. In de jury van de 26ste editie zitten Martine Bijl, Merijn Henfling, Ron Peereboom Voller, Simone de Waard en voorzitter Hans van Willigenburg. Vorige prijswinnaars zijn onder anderen de Ashton Brothers, Marc-Marie Huijbregts, Thomas Acda, Trijntje Oosterhuis, Comedytrain, Lenette van Dongen, Vera Mann, Hans Liberg, Karin Bloemen en Purper.

Het tijdschema: De bijeenkomst is maandag 7 maart in de Amstelkerk, Amstelveld 10, Amsterdam. De inloop is vanaf 16.30 uur, de uitreiking begint 17.00 uur en aansl uitend,vanafongeveer17.30uur,isereenborrelengelegenheidtotinterviewsmetdeprijswinnaar.

De website van de British American Tobacco Prijs: www.batprijs.nl

Voor verdere persinformatie: Priscilla Wattimena en Trix van Alphen

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: info@publicy.nl

-------------------------------

ANTWOORDSTROOK

Ja, ik ben maandag 7 maart aanwezig bij de uitreiking van de British American Tobacco Prijs 2004 in de Amstelkerk, Amstelveld 10, Amsterdam

Naam:

Medium:

Telefoon:

E-mail:

Aantal personen:

Camera: ja / nee

Fotograaf: ja / nee

SVP deze strook ingevuld mailen naar Priscilla Wattimena, e: priscilla@publicy.nl