FloraHolland


Januari Februari

---

Italiaanse aanvoer centraal op FloraHolland vestiging Venlo

VENLO (persbericht 18 febr. 2005) - Van 7 tot en met vrijdag 11 maart aanstaande staat op vestiging Venlo de Italiaanse aanvoer een week in de spotlights. Deze Italiaanse week is bedoeld als aftrap van Italiaanse aanvoer voor de klok in het voorjaarsseizoen en om kopers meer bekend te maken met de geveilde Italiaanse planten. Een presentatie van Italiaanse producten in de ontmoetingsruimte Roos op vestiging Venlo, alsmede diverse Italiaanse accenten in deze week rond het veilproces, geven de Italiaanse week verder vorm.

In week 10 is in de Ontmoetingsruimte Roos een mooie presentatie te zien, van Italiaanse producten van diverse aanvoerders, waaronder olijfbomen, stammargrieten, palmen, vijgen, kruiden, lavendel en Camellia. Het zijn producten die ook geveild worden in het voorjaarsseizoen. De presentatie, centraal in de Ontmoetingsruimte, zal een week blijven staan. Ook Trends & Trade, gevestigd op Flora Trade Parc Venlo, heeft inmiddels toegezegd aan deze Italiaanse week haar medewerking te verlenen en zal diverse artikelen en accessoires tentoonstellen.

Restaurant Agapanthus op vestiging Venlo heeft deze week Italiaanse gerechten op het menu staan. Een prijsvraag voor de kopers aan de Klok en enkele Italiaanse accenten rond het veilproces zullen deze Italiaanse week verder vormgeven. Verder zal de koper die in de betreffende week aan de Klok het meeste Italiaans product gekocht heeft, in het zonnetje worden gezet. Het Italiaans product dat geveild wordt, zal duidelijk herkenbaar zijn door flyers met de Italiaanse vlag die aan de karren bevestigd worden.


---