Gemeente Capelle a/d IJssel

Vergadering WOP Middelwatering 7 maart 2005

Het logo van Wop-Middelwatering

Op maandag 7 maart 2005 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform Middelwatering. De vergadering wordt gehouden in het gemeentehuis, Rivierweg 111.

De volgende onderwerpen staan op de agenda: wethouder Stadsontwikkeling, Verkeer en Vervoer, Jan de Jong komt uitleggen wat de plannen rond het centrumgebied (Koperwiek en omstreken) zijn, er wordt informatie verstrekt over het instellen van een Beschermd Dorpsgezicht en de conclusies van de discussie in het WOP: Hoe kan het WOP Middelwatering meer, beter, doen met en voor meer mensen? komen aan de orde.

Spreekuur wijkwethouder

Voorafgaand aan de vergadering houdt wijkwethouder René Binnendijk spreekuur. Hiervan kunt u alleen gebruikmaken na telefonische aanmelding op telefoonnummer 010-2848234. Het spreekuur begint om
19.0 0uurinhetgemeenthuis.

Spreekuur buurtagenten

De buurtagenten Peter van Werkhooven (Middelwatering-West) en Adrie Goedegebure (Middelwatering-Oost) houden een half uur voor aanvang van de WOP-vergadering spreekuur (vanaf 19.30 uur). Dit vindt ook plaats in het gemeentehuis.

WOP vergaderingen 2005

De volgende vergaderingen van het WOP-Middelwatering in 2005 zijn op: dinsdag 21 juni, dinsdag 13 september, maandag 31 oktober en dinsdag
13 december.