BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 2 maart 2005

DE LAMA'S NIET NAAR TALPA

Er was enige onduidelijkheid en onzekerheid, maar de populaire Lama's van BNN blijven bij de Publieke Omroep. Geruchten gingen al weken de ronde, maar vanaf maandag 7 maart zijn Ruben van der Meer, Sara Kroos, Arie Koomen, Tijl Beckand en Ruben van der Meer terug in een nieuwe reeks van De Lama's.

Vier weken lang zijn De Lama's van 21.50 uur tot 22.25 uur te zien bij BNN op Nederland 2. Het populaire improvisatieprogramma kent een aantal spellen, zoals 'in bed', 'interview', 'spel met de papiertjes', 'de datingshow' en 'doventolk'. Iedere week ontvangt presentator Patrick Lodiers een gast en in de eerste aflevering is dat George Baker.

Patrick Lodiers is blij dat De Lama's niet voor het grote geld kiezen: 'Jammer dat we niet eens gebeld zijn...'.

Vorig jaar introduceerde BNN het programma en het sleepte meteen een Gouden Televizier-nominatie in de wacht. Het programma is gebaseerd op de zeer succesvolle Channel 4-serie Whose line is it anyway. Net als in de Engelse show komt het in De Lama's aan op het improvisatietalent van de panelleden en de inbreng van het publiek.

Niet alleen zijn De Lama's op televisie te zien, maar donderdag 3 maart treden zij op tijdens het humorfestival Laughing Matters in Enschede (www.laughingmatters.nl).

Voor meer informatie en fotomateriaal:
BNN Communicatie, Ingrid Timmer, 035-6555321, ingrid.timmer@bnn.nl