IAM STUDIOS

IAM Studios neemt Stemacteurs.nl over.

Persbericht 7 maart 2005

IAM Studios neemt Stemacteurs.nl over.

Leiden - Onlangs heeft IAM STUDIOS BV uit Leiden de site Stemacteurs.nl overgenomen van webdeveloper Mediago uit Hilversum. IAM Studios verzorgt onder meer de geluidsnabewerking voor radio, tv, film en multimedia. Daarnaast exploiteert ze de website Stemacteren.com en verzorgt ze intensieve workshops voor startende stemacteurs. Directeur/eigenaar Barnier Geerling is tevens één van de initiatiefnemers van vakstem!, de eerste Nederlandse vakvereniging voor voice-overs en stemacteurs.

Met de overname van Stemacteurs.nl wil IAM STUDIOS tegemoet komen aan de groeiende behoefte van enerzijds mediabureaus, RTV producenten en producenten van multimedia en anderzijds van professionele stemacteurs en voice-overs om snel en effectief met elkaar in contact te komen. Daartoe is Stemacteurs.nl uitgebreid met een groot aantal nieuwe faciliteiten en functionaliteiten. Vanaf vandaag is de site online.

Volgens Directeur/eigenaar Geerling is het Internet uitstekend geschikt om stemmen, producenten en eindgebruikers met elkaar in contact te brengen. De overname betekent bovendien een logische en welkome aanvulling op het dienstenpakket van IAM Studios. Professionele stemacteurs en voice-overs kunnen vanaf heden kosteloos lid worden en gebruik maken van Stemacteurs.nl Er zullen echter wel hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Geerling: 'de kwaliteit van de aangeboden content is bepalend voor het succes van Stemacteurs.nl Er zijn heel veel mensen die menen over een dusdanig goede stem te beschikken, dat ze als voice-over kunnen fungeren, maar het gaat om een echt vak. Daarom laten we alleen echte professionals met aantoonbare ervaring toe. Die krijgen op de site dan ook alle mogelijkheid om hun kwaliteiten naar voren te brengen en te laten beluisteren. Daartoe worden de profielen van de deelnemers vakkundig geredigeerd door Stemacteurs.nl De site voorziet voorts in tal van bijzondere faciliteiten en functionaliteiten die producenten en eindgebruikers in staat stellen om in zeer uiteenlopende stemcategorieën en klankkleuren te zoeken en deze te beluisteren. Daardoor kunnen producenten zich heel snel een goed en evenwichtig oordeel vormen over de geschiktheid van het aanbod voor hun specifieke producties. Zowel de deelnemende stemacteurs en voice-overs als de gebruikers zijn daardoor altijd verzekerd van een perfect klinkend eindresultaat', aldus Geerling.


---


-
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Barnier Geerling (IAM STUDIOS) op 071-5132565.


07 mrt 05 08:45