Politie Zeeland



W-1276-2005 Onbekende trapt deuk in een taxi

Zondag omstreeks 23.55 uur werd door een onbekende een deuk getrapt in het portier van een taxi.
De taxibestuurder stond op dat moment stil in de Bonedijkestraat in Vlissingen toen hij iemand bij het achterportier hoorde. Toen hij de deur wilde ontgrendelen trapte de onbekende tegen de deur en ging er daarna vandoor.


O-1277-2005 Aanhouding in Goes

Bij het busstation op de Lijnbaan in Goes werd zondag om 18.50 uur een 53-jarige Middelburger aangehouden omdat hij even daarvoor met een mes een gat in de stoelzitting van een bus had gesneden.
De man, die alcohol had gedronken, werd na verhoor weer in vrijheid gesteld.


W-1278-2005 Inbraak in Buurthuis

Zondag tussen middernacht en 20.30 uur werd ingebroken in een buurthuis in de Vrijlandstraat in Middelburg.
Het is nog onbekend of er iets werd weggenomen.


O-1279-2005 Papiercontainer in brand gestoken

Twee jongens van 12 en 16 jaar, beiden afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland, hebben zondag om 16.00 uur een papiercontainer op de Roelandsweg in Renesse in brand gestoken.
De brandweer bluste de brand, de jongens worden doorverwezen naar HALT.


O-1280-2005 Drugs in beslag genomen

Tijdens controle van een auto op een parkeerterrein aan de Kattendijksedijk in Goes, werden de 21-jarige Heinkenszandse bestuurder en een 20-jarige Goese inzittende aangehouden wegens het in bezit hebben van drugs.
Bij de bestuurder werd 3 gram en bij de inzittende 1,7 gram cocaine aangetroffen. Ze hebben afstand gedaan van de drugs en zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld.


Z-1281-2005 Automobiliste tweemaal aangehouden

In de Guido Gezellestraat in Terneuzen werd zondag om 19.16 uur een 26-jarige automobiliste uit Mons en Baroeul (F) aangehouden.
Zij had tijdens een inhaalmanoeuvre op de Tractaatweg in Axel een ander voertuig geschampt en was daarna doorgereden. De vrouw, die niet in het bezit van een rijbewijs was, bleek ongeveer 21/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben. Toen zij na verhoor weer in vrijheid werd gesteld, stapte zij gelijk weer in haar auto en reed weg. Zij werd daarna op de Rosegracht nogmaals aangehouden en daarna ingesloten. De vrouw kreeg een dagvaarding wegens rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs en verlaten plaats ongeval.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland