ABN AMRO

Amsterdam, 7 maart 2005

Direct Beleggen tegen lage tarieven bij ABN AMRO

ABN AMRO kondigt vandaag Direct Beleggen aan tegen een fors gereduceerd tarief. Deze nieuwe dienstverlening is bedoeld voor actief beleggende klanten, die geen behoefte hebben aan advies. De klant kan de orders opgeven via internet, het call center en de mobiele telefoon zonder tussenkomst van een adviseur.

Direct Beleggen is de meest voordelige manier om transacties te doen bij ABN AMRO. ABN AMRO biedt een ruim assortiment van producten en beurzen. Zo hebben klanten bij ABN AMRO als enige bank in Nederland de mogelijkheid online te beleggen in opties op de beurzen in de Verenigde Staten (NYSE en Nasdaq). Verder kunnen beleggers rekenen op snelle orderverwerking, inzichtelijke overzichten, uitgebreide research en ondersteunende diensten zoals koersalerts en orderterugmelding via sms of email. Daarnaast biedt ABN AMRO via internet diverse middelen die de klant begeleiden bij de opbouw van zijn vermogen.

Met Direct Beleggen voorziet ABN AMRO in de behoefte van een groeiend aantal klanten dat zelf beslissingen wil nemen op het gebied van beleggen, zonder advies of tussenkomst van een adviseur. Sinds eind 2003 geven beleggers in Nederland voor het eerst meer orders via internet op dan via het kantoor of telefoon.

Perscontacten: 020 6288900


---- --