Ingezonden persbericht


7 maart 2005

Beste redactie,

Graag laten we u weten dat LEWIS vanaf heden de public relations van F5 Networks, Inc. (NASDAQ: FFIV) in de Benelux voor zijn rekening neemt.

F5 is wereldwijd marktleider op het gebied van Application Traffic Management en zorgt ervoor dat bedrijven altijd en overal veilig en optimaal toegang hebben tot hun essentiële applicaties. Hierdoor kunnen bedrijven hun medewerkers, klanten en partners beter van dienst zijn tegen lagere kosten. F5 verhoogt dus niet alleen de toegankelijkheid van applicaties, maar verbetert de algehele performance.

Begin dit jaar plaatste Gartner F5 als enige in de leiderssectie van zijn Magic Quadrant for Web-Enabled Application Delivery. Meta Group kwalificeerde F5 als leider op het gebied van SSL Virtual Private Networks.

De productlijn van F5 bestaat uit:


* Big-IP: appliance voor lokaal Application Traffic Management;
* FirePass: appliance voor veilige applicatietoegang via SSL VPN;
* TrafficShield: web application firewall;

* iControl Software Development Kit: software voor communicatie tussen F5-apparatuur en applicaties van derden;
* iControl Service Manager: software voor gecentraliseerd management en een operationele interface voor F5-apparatuur.

F5 Networks heeft wereldwijd meer dan 6.000 gebruikers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Seattle, Washington. Daarnaast heeft het bedrijf wereldwijd nevenvestigingen, waaronder in Nederland en België. Gebruikers van F5 in de Benelux zijn onder andere: Essent, Johnson & Johnson, Alex, Electrabel, ABN Amro, Nationale Bank van België, Belgacom, Securex, Siemens, Alcatel en Mobistar.

F5 wordt geleid door een ervaren management team en heeft de laatste jaren een uitstekende groei gerealiseerd met solide financiële resultaten. Zo heeft het bedrijf gedurende de laatste 12 kwartalen een positieve cash flow behaald. Ook groeide de laatste 5 kwartalen de omzet.

Indien u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een gesprek met één van de medewerkers van F5 Networks, neemt u dan gerust contact met mij op. Wij zullen u in ieder geval op de hoogte houden van nieuws en ontwikkelingen met betrekking tot F5.

Meer informatie kunt u vinden op de website: http://www.f5.com

Met vriendelijke groet,

Kim

E-mail: kimv@lewispr.com
Tel: +31 (0)40 235 46 00
Fax: +31 (0)40 235 46 01

LEWIS Global Public Relations

Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com

Financial Times Top 20 Best Places to Work, 2004
PRWEEK UK Top ten all-sector agency, 2004
PRWEEK US Fastest climbing technology agency, 2004 PRSA Campaign award winner, 2003
Marketing PR Agency of the year finalist, 2003