Ingezonden persbericht


D-Link en Trend Micro verbeteren beveiliging Europese klanten

Populaire D-Link-routers met Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 beschermen tegen virussen, hackers, spam en spyware

Rotterdam, 7 maart 2005 - D-Link, wereldwijd leverancier van netwerkapparatuur, gaat een aantal van zijn producten uitrusten met Trend Micro PC-cillin Internet Security 12. Klanten van D-Link kunnen deze beveiligingsoplossing van Trend Micro, leider op het gebied van netwerkantivirus- en internet-content-beveiligingssoftware en -diensten, gratis drie maanden uitproberen. Op basis van deze bundeling kunnen consumenten en SOHO-klanten hun beveiliging verbeteren.

"Door onze meest verkochte producten te bundelen met de internetbeveiligingssoftware van Trend Micro, kunnen onze klanten hun nieuwe netwerkapparatuur in één stap optimaal beveiligen. We streven ernaar om onze klanten een complete oplossing te leveren, inclusief hoogwaardige beveiligings- en antivirusoplossingen", zegt Richard Lamond, Director of Alliances and Technology bij D-Link Europe. Raimund Genes, President of European Operations van Trend Micro, voegt hieraan toe: "Samen met D-Link kunnen we onze beveiligingsoplossingen voor thuisgebruikers in geheel Europa leveren. Het gebruik van breedbandinternet en het stijgende aantal thuisnetwerken vragen om betere beveiliging tegen netwerkwormen, spyware en phishing. Met deze samenwerking kunnen Trend Micro en D-Link hun Europese klanten een betrouwbare en veilige netwerkoplossing aanbieden in één pakket."

Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 is de eerste individuele internetbeveiligingsoplossing die specifiek is ontworpen voor de beveiliging van desktops en draadloze thuisnetwerken. Eenmaal geïnstalleerd op de computer, combineert de software antivirustechnologie met een individuele firewall voor complete bescherming tegen virussen, wormen en Trojaanse paarden. Verder wordt toegang voor hackers geblokkeerd en spyware gedetecteerd, en biedt de oplossing een spamfilter. De detectie van indringers via Wi-Fi waarschuwt gebruikers wanneer onbekende gebruikers hun draadloze netwerk willen binnendringen. Alle computers in het thuisnetwerk kunnen bovendien eenvoudig geconfigureerd en geüpdatet worden.

De samenwerking in geheel Europa is gestart op 1 maart 2005 en geldt voor de volgende D-Link-producten: DI-624, DI-624+ en DWL-G730AP. Trend Micro PC-cillin Internet Security 12 is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. Bovenop de gratis proefperiode van drie maanden krijgen D-Link-klanten korting als ze een jaarabonnement voor het Trend Micro-pakket nemen.

Einde bericht

Over D-Link
D-Link, opgericht in 1986, is de wereldwijde vooraanstaande designer, ontwikkelaar en producent van netwerken, connectivity-, voice- en datacommunicatieproducten voor consumenten, MKB en SOHO. 'Building Networks for People' is de drijfveer achter het succes van D-Link. Door een scherpe focus op de eisen en wensen van haar klanten heeft D-Link een toonaangevende positie weten te verwerven met producten die wereldwijd worden ingezet. Met meer dan 1.600 werknemers bedient D-Link vanuit 87 vestigingen wereldwijd meer dan 100 landen. D-Link staat voor innovatie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Meer informatie is beschikbaar op www.dlink.nl.



Ingezonden persbericht