Gemeente Baarle-Nassau


Bekendmaking m.b.t. Heikant 7 te Baarle-Nassau

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant het volgende besluit tot vergroting van een agrarisch bouwvlak zoals bedoeld in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto artikel 34 van de voorschriften behorende bij het bestemmingsplan Buitengebied hebben goedgekeurd.

Het betreft een wijziging van het voornoemde bestemmingsplan voor:

een vergroting van het agrarisch bouwvlak Heikant 7 te Baarle-Nassau ten name van H.C. van Tilborg ten behoeve van het uitbreiden van een kalverenstal, het oprichten van een kalverenstal en het verlengen van voerplaten.

Met ingang van 7 maart 2005 ligt het goedkeuringsbesluit gedurende 6 weken ter inzage op de gemeentesecretarie bij de sector Ruimtelijke en Maatschappelijke Zaken, cluster Bouwen en Milieu.

De gemeentesecretarie is gevestigd aan het adres Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Belanghebbenden kunnen binnen deze termijn tegen voornoemd besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA 's-GRAVENHAGE.

Baarle-Nassau, 4 maart 2005


---