Binnensticht, 10.30 uur

Utrecht 07-03-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Onder invloed

DE BILT In de nacht van zondag 6 op maandag 7 maart werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel had gedronken.

Rond 02.10 uur werd een 43-jarige automobilist uit De Bilt op de Kapelweg gecontroleerd. Hij bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en werd aangehouden.

Bij de ademanalyse in het politiebureau blies hij 285ug/l, terwijl wettelijk maximaal 220 ug/l is toegestaan. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van één uur.

Politiebureau Bilthoven verhuist naar De Bilt

BILTHOVEN/DE BILT Vanaf donderdag 10 maart is het wijkteam De Bilt/Maartensdijk gevestigd in een nieuw bureau aan de Hessenweg 194d in De Bilt.

Het wijkteam was voorheen gevestigd in het bureau aan de Leyenseweg in Bilthoven. Dit bureau is vanaf 10 maart niet meer voor publiek geopend. Door de verhuizing is het wijkteam op een meer toegankelijke locatie, tussen de winkels, gevestigd. Het wijkteam vond hiervoor in De Bilt een geschikte locatie.

Het nieuwe bureau is voor publiek geopend op maandag tot en met donderdag van 09.00 16.30 uur en op vrijdag van 09.00 21.00 uur. Vanaf 10 maart werkt het team vanaf het nieuwe bureau en is het publiek welkom. In april zal het nieuwe bureau officieel geopend worden.