Ingezonden persbericht


Persbericht

Bell Sell kiest voor geïntegreerd virtueel contact center van Newtel Essence

Vianen/Weesp, 7 maart 2005 De Bell Sell Groep (telemarketing, marktonderzoek en internet sales) heeft Newtel Essence ingeschakeld voor de inrichting van een geïntegreerde virtuele omgeving voor haar contact center in Haarlem.

Bell Sell is een van de snelst groeiende contact centers in Nederland. Om aan deze groei succesvol gestalte te geven, was een nieuw platform noodzakelijk. In de nieuwe omgeving is alle functionaliteit zoals inbound en outbound , recording en scripting geïntegreerd, waardoor met dezelfde mensen een veel grotere productie en groei gerealiseerd kan worden dan in een traditionele omgeving. Voor de implementatie is een periode van slechts vijf weken gepland, zodat Bell Sell zo snel mogelijk de vruchten kan plukken van de nieuwe omgeving.

Over Bell Sell

De Bell Sell Groep beschikt over 150 professionele telefonieplaatsen. De twee contact centers geven in totaal werkgelegenheid aan ruim 425 medewerkers. De groep bestaat uit Bell Sell Telephone Marketing BV uit Weesp en Bell Select BV in Haarlem. Vorig jaar nam de groep M&E Concepts uit Deventer over en heeft de activiteiten onder de naam Awake Home Entertainment BV voortgezet. Tevens is de Bel Sell groep sinds begin 2005 actief in marktonderzoek. Hiervoor is het bedrijf XS-2-Data BV opgericht.

Over Newtel Essence

Newtel Essence richt zich met haar Nederlandse en Belgische vestigingen op organisaties die hun kennis over en communicatie met hun klanten en/of zakenpartners willen optimaliseren. Met de behoeften van deze klanten/zakenpartners, inclusief de daarbij behorende contactmomenten als uitgangspunt, combineert Newtel Essence in haar Klantcontact Management-oplossingen zowel informatie- als (tele)communicatietechnologie. Newtel Essence ondersteunt haar opdrachtgevers met advies, integratie en implementatie, opleidingen en onderhoud. Newtel Essence heeft in januari 2005 het bedrijf IP-Com overgenomen. Newtel Essence heeft een samenwerkingsovereenkomst met o.a. Avaya, Genesys en Microsoft. Meer informatie op: www.newtelessence.com

Noot voor de redactie,