Politie Zuid-Holland-Zuid

07/03 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

07-03-2005 - Persberichten District I

ACHTER HET STUUR ZONDER RIJBEWIJS MAAR MET DRANK DORDRECHT De politie heeft zondagavond 6 maart een 28-jarige man uit Dordrecht aangehouden tijdens een alcoholcontrole. Dit gebeurde op de Albert Neuhuysstraat. De man blies net boven de streep en bleek geen rijbewijs te hebben. Hij kreeg een rijverbod van een uur en proces-verbaal.

VERNIELING
DORDRECHT De politie heeft zondagavond 6 maart een 23-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden op verdenking van vernieling van een voordeur. Dit gebeurde bij een woning aan de Adriaen van Ostadestraat. Getuigen zagen dat de vrouw een onderruit van een voordeur kapot trapte. De vrouw zou woedend geweest zijn door een relatieprobleem. De verdachte werd aangehouden en ingesloten.

MISHANDELING
ZWIJNDRECHT De politie heeft maandagmorgen 7 maart een 41-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn vriendin. De twee kregen in hun woning aan de Van Eedenstraat ruzie waarna een handgemeen ontstond. De vrouw heeft aangifte gedaan. De man wordt gehoord over wat er is gebeurd.

KLAP OM SNEEUWBAL
DORDRECHT De politie heeft zondagmiddag 6 maart een 50-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van mishandeling. De 50-jarige reed met zijn vrouw op de Zuidendijk. Daar was op dat moment een sneeuwballengevecht tussen twee groepen gaande. De vrouw van de man kreeg een sneeuwbal in het gezicht. Daarop ging de 50-jarige verhaal halen bij een van de groepjes. De man stapte op een 14-jarige jongen af waarna een strubbeling ontstond. De 14-jarige zou toen door de man in het gezicht geslagen zijn. De politie zag dat de jongen zichtbaar letsel had waarop de man werd aangehouden. Hij is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.