Gemeente Twenterand


Hoorzitting 7 en 8 maart ook over toekomstvisie zwembaden Twenterand

De gemeenteraad zal op 24 maart a.s. niet alleen de voorjaarsnota behandelen maar ook het rapport toekomstvisie zwembaden Twenterand. Inwoners en belanghebbende organisaties kunnen gebruik maken van de hoorzitting op 7 en 8 maart a.s. vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis in Vriezenveen, om hun gedachten en standpunten over het rapport aan de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het college van B&W stelt voor om alle zwembaden vooralsnog in stand te houden. Verder is het voorstel het in het rapport vermelde scenario
1 zodanig uit te werken dat voor 2006 en later een structurele besparing van minimaal EUR 100.000 wordt gerealiseerd ten opzichte van de nullijn (scenario 0).

Evenals de voorjaarsnota kunt u het rapport over de zwembaden vinden op de website van de gemeente, onder "Actueel - Plannen en projecten". Het rapport ligt ook ter inzage in de beide gemeentehuizen in Vriezenveen en Den Ham.

Insprekers kunnen zich aanmelden bij de griffie van de gemeente Twenterand:

1. mevrouw O.E.J. Haandrikman, griffiemedewerker,

tel. 0546-557716 of per e-mail o.haandrikman@twenterand.nl


2. mevrouw N. Jaspers Faijer, griffiemedewerker,

tel. 0546-557717 of per e-mail n.jaspersfaijer@twenterand.nl

Aanmelden voor de hoorzitting kan tot en met 28 februari. Dit in verband met het indelen van insprekers over de twee avonden 7 en 8 maart.