Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T 7 maart 2005

HOFSTAD GROEIT UIT HUIDIGE PAND EN VOERT EEN NIEUWE NAAM

Hofstad Recruitment Consultancy is uit het huidige pand gegroeid. Het aantal opdrachten is afgelopen jaar meer dan verdubbeld. Deze trend zet zich voort in de eerste maanden van dit jaar. Daarom betrekt Hofstad een nieuw pand en wordt het aantal consultants uitgebreid. Aangezien de activiteiten zich steeds meer richten op de search naar kandidaten wordt ook de naam veranderd in Hofstad Search.

Hofstad Recruitment Consultancy BV is een werving- en selectie / executive search bureau gespecialiseerd in bemiddeling van midden- en hoger management in de contact center branche. Functies waar Hofstad zeer succesvol in is: senior management, operationeel management, account management, sales en marketing posities, project management maar ook specialistische functies zoals HR, Training & Opleiding, Planning, Forecasting & Controle.

Hofstad opende haar deuren in maart 2002 en is inmiddels marktleider geworden in de contact center markt met een geschat marktaandeel van 80%.

Vanwege de stevige groei in de opdrachtenportefeuille verhuist Hofstad per 15 maart a.s. naar een nieuw en groter pand aan de Stadhouderslaan 5 in 's-Gravenhage. Vanuit deze statige locatie zal Hofstad haar opdrachtgevers en kandidaten nog beter van dienst kunnen zijn met meer consultants en interviewruimtes.

Tevens kiest Hofstad voor een nieuwe naam, nl. Hofstad Search. Directeur Pia G. de Wijer heeft hiertoe besloten omdat het accent van haar dienstverlening steeds meer verschuift naar search, in plaats van de traditionele werving.



Ingezonden persbericht