Ingezonden persbericht


P&A Software Solutions

Persbericht

P&A Software Solutions (P&A) verbreedt haar Human Resource productlijn met roosterplanning & tijdregistratie...

Deze roosterplanning en tijdregistratie modules zijn compleet geïntegreerd in het personeelsinformatiesysteem People Inc. Buiten de standaard personeelsfunctionaliteit, de werving & selectie module, de training management module en de verschillende salarisadministratie oplossingen is met People Inc. de gehele personeelsafdeling in één geïntegreerde oplossing te automatiseren.


. Schiedam 7 maart 2005 People Inc. is nu al 1,5 jaar op de Nederlandse markt en wordt inmiddels door meer dan 100 organisaties gebruikt. People Inc. is de opvolger van het succesvolle personeelsinformatiesysteem Personnel Manager, waarvan er inmiddels meer dan 4000 zijn verkocht.


. People Inc. is ontwikkeld met gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betaalbaarheid als uitgangspunten. De software is in principe voor iedere bedrijfssituatie aan te passen zonder dat hier programmeurs aan te pas hoeven te komen. Deze unieke en hoogwaardige techniek is dan ook door de overheid beloond met een S&O subsidie.

People Inc. maakt gebruik van een Microsoft SQLSever database. Ieder product wordt zo compleet mogelijk opgeleverd. Door middel van de geïntegreerde Software Development Kit kan de gebruiker zelf (zonder te programmeren) het systeem aanpassen aan de bedrijfsspecifieke situatie.

People Inc. wordt standaard zeer compleet opgeleverd met behalve de personeelsinformatie functionaliteit o.a. een agenda management systeem, een document beheer systeem, een rapport ontwerper en een software development kit. De prijzen beginnen bij Euro 1.299 en zijn afhankelijk van het aantal gelijktijdige gebruikers.

Velen organisaties zijn verbaasd over de ontelbare mogelijkheden van People Inc. en de standaard functionaliteit en de zeer aantrekkelijke prijzen. Onder de gebruikers zitten bedrijven als Houthoff Buruma, Loyens & Loeff, International Criminal Court, Tommy Hilfiger, Golden Tulip Hotels, TNT en Thermen Holiday.


. P&A is nu 8 jaar actief op de Nederlandse markt als producent en distributeur van HR software en diensten. In deze tijd hebben meer dan 4.000 bedrijven bij ons een product aangeschaft. De producten en diensten portfolio varieert van 'alleen software' oplossingen tot volledige outsourcing van een HR afdeling.

Havendijk 1001
3114 EL Schiedam
The Netherlands

Contactpersoon:
Maarten Malmberg
Telefoon 010 4782878
Fax 010 4782842
E: maarten@pasoftware.nl
www.pasoftware.nl

---- --