VAN NOOD REIZEN
http://www.vannood.nl

Onbetwist de stedenspecialist

'ONBETWIST DE STEDENSPECIALIST'
Van busspecialist naar stedenspecialist

Amsterdam, 7 maart 2005 - Van Nood Reizen presenteert vandaag haar nieuwe zomerbrochure boordevol nieuwe stedenbestemmingen per bus, trein en vliegtuig. 'Waar Van Nood Reizen in het verleden bekend stond als busspecialist zijn we vanaf vandaag onbetwist een stedenspecialist', aldus de algemeen directeur Menno van der Ster.

Naast de alom bekende busexcursie reizen, naar publiektrekkers als Parijs, Londen, Praag en Berlijn, biedt Van Nood Reizen nu ook 14 vliegbestemmingen en 2 treinbestemmingen. 'Van Nood Reizen blijft groeien!, vanaf de winter zal het aanbod vliegbestemmingen nog verder sterk uitgebreid worden', aldus Menno van der Ster.

De nieuwe Van Nood Reizen zomerbrochure is dikker dan ooit en telt 65 pagina's vol met bus, trein en vlieg stedenreizen. Vooral op het gebied van stedenvliegreizen heeft Van Nood Reizen haar aanbod sterk uitgebreid met nieuwe steden als: Berlijn, Dublin, Kopenhagen, Londen, New York, Rome en Stockholm. Ook bij de busexcursie reizen heeft Van Nood Reizen meer aanbod dan ooit, zo zijn er op de belangrijkste bestemmingen bijna dagelijkse vertrekken.


---

===