Persberichten maandag

's-Hertogenbosch 07-03-2005

MEDICIJNEN VERLOREN: ZEER GEVAARLIJK BIJ INNAME

Rosmalen
In de Dorpsstraat zijn zondagavond rond 22.30 uur medicijnen verloren, die bij inname zeer gevaarlijk zijn. Het gaat om 4 harttabletten (bloeddrukverlagend, genaamd ISORDIL) in een zwart pillendoosje met bloemen erop. Het pillendoosje zat in een zwarte tas, met een ketting, die een 80-jarige vrouw verloren is.

Bij aantreffen wordt u dringend verzocht de pillen in te leveren bij het politiebureau.

INBREKERS AANGEHOUDEN

s-Hertogenbosch-
Zondag kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een pand aan het Sweelinckplein. Ter plaatse troffen de agenten vier mannen op het dak van het gebouw. Bij het zien van de politie gingen zij ervandoor. De vier verdachten in de leeftijd van 18 jaar en afkomstig uit s-Hertogenbosch en Sint Michielsgestel werden door de politie aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

OPENLIJKE GEWELDPLEGING

s-Hertogenbosch-
Zondagmiddag kreeg de politie de melding van een vechtpartij in de Stadionlaan. De politie kon met behulp van signalementen vier verdachten in de omgeving van de Stadionlaan aanhouden op verdenking van deze openlijke geweldpleging. De Bosschenaren 15, 16 en 17 jaar, zijn overgebracht naar het politiebureau. Zij zijn inverzekering gesteld.

HUISELIJK GEWELD

s-Hertogenbosch/ Schaijk-
Zondagavond is in de Zeelandsedreef in Schaijk een 22-jarige man uit Geffen aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht eerder deze avond in de Zuid Willemsvaart in s-Hertogenbosch zijn vriendin te hebben bedreigd met de dood. De verdachte is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

s-Hertogenbosch-
Zondagavond is in zijn woning een 21 jarige man aangehouden. De verdachte zou zojuist zijn vriendin hebben mishandeld en pleegde vernielingen in de woning. De vrouw liep als gevolg van deze mishandeling letsel op aan haar gezicht. De Bosschenaar is op het politiebureau inverzekering gesteld.

UITKERINGSFRAUDE

Schijndel-
Maandagochtend zijn in hun woning in Schijndel een 50 jarige man en een 46 jarige vrouw door de Sociale Recherche aangehouden. De man en vrouw worden verdacht van het plegen van uitkeringsfraude. De verdachten zijn voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

HUISELIJK GEWELD

Schijndel- Zondagavond is in de Wijbosscheweg een 32 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld. De verdachte zou zojuist zijn vader in diens woning hebben mishandeld en met de dood bedreigd. De man is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau in s-Hertogenbosch. Hij is inverzekering gesteld.

HUISELIJK GEWELD

s-Hertogenbosch/ Schaijk- Zondagavond is in de Zeelandsedreef in Schaijk een 22-jarige man uit Geffen aangehouden voor het plegen van huiselijk geweld. De man wordt ervan verdacht eerder deze avond in de Zuid Willemsvaart in s-Hertogenbosch zijn vriendin te hebben bedreigd met de dood. De verdachte is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING

Oss- De politie heeft maandagmiddag aan de Schaepmanlaan in Oss een 50-jarige man uit Maasdonk aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 19-jarige vrouw uit Oss kort daarvoor te hebben bedreigd. De man sprak de vrouw aan vanwege een oude kwestie. Hierop begon hij haar te slaan en uitte daarbij enkele verbale bedreigingen. Hij is ingesloten.

AANHANGER GESTOLEN

Maasdonk In de nacht van zondag op maandag is aan Bredeweg in Geffen (gem. Maasdonk) een enkelassige aanhanger gestolen van het merk Anssems, bouwjaar 2004.

AUTO GESTOLEN

Boxmeer Zondag is aan de Stationsweg een personenauto gestolen, die daar geparkeerd stond. Mogelijk is daarbij de sleutel gebruikt die meegenomen is bij een woninginbraak in februari 2005 in een woning aan de Vlaamse Gaai in Boxmeer. Het betreft een groene Hyundai Excel met kenteken SZ-JN-99.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR

Cuijk Aan de Grotestraat is zondagavond een 27-jarige automobilist uit Boxmeer door de politie aangehouden die met drank op achter het stuur zat. Zijn rijbewijs dat in 2002 al ongeldig was verklaard, is ingevorderd.

Grave - Op de Esterveldslaan heeft de politie in de nacht van zondag op maandag een 44-jarige automobilist uit Grave aangehouden die met drank op achter het stuur zat. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en is in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.