Amsterdam RAI

AutovakRAI 2005
27 jun 2003

STARTSCHOT VOOR AUTOVAKRAI 2005

Het startschot voor de aanloop naar de AutovakRAI 2005 is gegeven. Dat gebeurde tijdens een inspirerende eerste vergadering van het tentoonstellingscomité, dat in vergelijking met eerdere edities een bredere samenstelling kent. Voortaan zijn in het comité, dat kortweg met TC wordt aangeduid, alle secties vertegenwoordigd: Garage Uitrusting, Accessoires, Importeurs en Grossiers. De AutovakRAI zal in de tweede week van maart 2005 worden gehouden in Amsterdam RAI, de precieze datum is nog niet bekend.

Dat laatste houdt verband met de nog te bestuderen mogelijkheid om een deel van de beurs in het weekend te laten plaatsvinden. Naar een dergelijke tijdschema wordt de komende tijd onderzoek gedaan. Verder zullen de vier secties elk hun licht laten schijnen over de opzet van de beurs, die door het voltallige TC wordt gezien als hét landelijke platform voor de automotive branche.

Er was grote éénstemmigheid in het tentoonstellingscomité over een gesegmenteerde opzet van de beurs, waarbij de diverse branchepartners een belangrijke inbreng hebben op hun eigen gedeelte van het evenement. Verder wordt er druk nagedacht over deelactiviteiten, zoals diverse verkiezingen, speciale paviljoens, het inrichten van kenniscentra en koppelingen met congressen of publieksevenementen. Mede door samenwerking met enkele nieuwe partijen zal dat AutovakRAI 2005 tot een beurs van nationale allure maken.

Amsterdam, 26 juni 2003


---
Noot voor de redactie /