Gemeente Heerlen

U i t n o d i g i n g

Prijsuitreiking winnaar Eindejaarsquiz

Op maandag 7 maart om 18.00 uur reikt burgemeester Gresel de prijs uit aan de winnaar van de Grote Stadskrant Heerlen Eindejaarsquiz. De winnaar ontvangt een Culturele Strippenkaart die recht geeft op een gratis diner en gratis entree bij diverse culturele instellingen. De winnaar is samen met zijn gezin uitgenodigd op het Stadhuis, waar de prijs op feestelijke wijze wordt overhandigd.

De Eindejaarsquiz stond in de Stadskrant van januari en omvatte 15 vragen. De antwoorden waren allemaal terug te vinden in de Stadskranten van 2004, die ook via internet beschikbaar zijn. Zo'n 50 antwoordkaarten zijn ingestuurd. Loting heeft de uiteindelijke winnaar bepaald. Alle andere inzenders hebben een brief met 'Hart voor de stad'-speldje ontvangen.

Culturele Strippenkaart

Speciaal voor deze gelegenheid is een Culturele Strippenkaart gemaakt. De kaart is geldig in 2005 en iedere strip geeft recht op een prijs: een 3-gangensurprisemenu met wijnarrangement voor 2 personen bij restaurant Le Grand Bernard in het Glaspaleis; een gezinsbezoek aan Kasteel Hoensbroek; een bezoek met 2 personen aan de Stadsgalerij Heerlen; een jaar lidmaatschap en 4 vrijkaarten voor een film naar keuze in Filmhuis De Spiegel; een gezinsbezoek met speurtocht en consumptie aan het GÉON; een cadeaubon voor een jaarabonnement, 2 DVD's lenen en 4 uur internetten bij de Openbare Bibliotheek Heerlen; een reeks van 3 architectuurwandelingenboekjes van het Vitruvianum; een snuffelmuziekles voor 2 personen bij de Muziekschool Heerlen; een gezinsbezoek met 2 personen aan het Thermenmuseum; een bezoek voor 4 personen aan een LSO-koffieconcert naar keuze in het Glaspaleis; een rondleiding voor 6-8 personen door het Glaspaleis Heerlen.

NOOT VOOR DE PERS: u bent van harte welkom de prijsuitreiking bij te wonen. De prijsuitreiking vindt op 7 maart om 18.00 uur plaats op de kamer van burgemeester Gresel in het Stadhuis Heerlen, ingang Raadhuisplein. De naam van de winnaar kan onder embargo worden opgevraagd. Een rechtenvrije foto van de prijsuitreiking, kan vanaf dinsdag 8 maart worden opgevraagd.

HEERLEN, 3 maart 2005
Concernstaf Communicatie
Francine Pelzers
(045) 56 04 070
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------


---- --