Ingezonden persbericht


PERSBERICHT THE EARTH COLLECTION RVG10A-2005
MODE TRENDS: VOORJAARS- EN ZOMERCOLLECTIE 2005 - vervolgbericht 1

`Easy - going` kleding: relaxed of sportief of trendy chic

Speelse collectie The Earth Collection straalt ontspanning uit

UDEN - The Earth Collection brengt een speelse collectie, te dragen van de ochtend tot de avond. Uiteenlopend van de sportieve modellen voor een bezoekje aan de sportschool of een trainingsrondje door het park tot de elegante en stoere modellen voor de jonge zakenman of zakenvrouw. Dit komt niet op zijn minst omdat het draagcomfort van The Earth Collection uitermate hoog is, doordat er uitsluitend natuurlijke materialen worden gebruikt. Het voelt luchtig aan en is prettig voor je huid. Het is tevens antiallergisch, dus als je een gevoelige huid hebt is deze kleding ook zeker geschikt.

Easy going en trendy kleding dus, voor elke gelegenheid of stemming, sportief of trendy chic. Maar bovenal straalt de collectie ontspanning uit, zowel in de man - als vrouwencollectie. Elk seizoen komen er steeds nieuwe modellen in de collectie, aangevuld met nieuwe kleuren.

Sportief in je vrije tijd
Kleding waarin je niet hoeft te sporten. Maar je kunt het juist ook heel goed wel doen! The Earth Collection heeft veel sportieve outfits, waarin je tijdens het sporten er ook goed uitziet! Door het gebruik van natuurlijke materialen waarin je lekker kunt bewegen, is het ook zeer comfortabele kleding. Dus als je van plan bent om slank het voorjaar in te gaan, probeer dan eens deze kleding. Of je nu naar de sportschool gaat, de fiets pakt of een rondje door het park rent. Het valt heerlijk om je lichaam heen. Of als je een weekendje weg gaat richting strand, zee of bos kun je er goed in joggen of wandelen. Heb je eigenlijk het liefst zin om thuis te blijven, dan is de sportieve kleding ook lekker te dragen voor in huis.

Trendy chic of relaxte vrouw
Met de nieuwste felle kleurtinten oranje en rood worden de bekende naturelle en aardetinten in de collectie dit voorjaar en zomer aangevuld. Durf te combineren, speel met details en draag laag over laag, kleur over kleur. Opvallend in de kleding zijn de details, en net als de kleuren, is hierin veel variatie. Dus, als je klaar met werk bent en een avondje wil relaxen met vrienden? Pak snel dat ¾ rokje met shirtje met kapmouwtje en vest of trek je spijkerbroek met topje met kruisbandjes en blouse met Tai-sluiting aan. Ga je nog even naar de sportschool, dan komt de joggingbroek met shirt goed van pas. - vervolg pagina 2
*