PERSBERICHT - 2005-03-07

Al meer dan 1.000 klanten geboekt via www.vrijuitlastminutes.nl

Vliegende start last minute site Vrij Uit

De nieuwe last minute site van Vrij Uit, www.vrijuitlastminutes.nl, heeft een vliegende start gemaakt. Een maand na de lancering op 1 februari hebben al meer dan 1.000 klanten een geschikte vakantie op de site weten te vinden en zijn de reacties positief. We zijn uiteraard erg blij met deze goede start. Nu is het zaak het succes verder uit te breiden, zegt René van der Klink, directeur Autovakanties Thomas Cook Nederland.

De nieuwe last minute site van Vrij Uit is als verlengstuk van de reeds bestaande site www.vrijuit.nl in de markt gezet en biedt scherp geprijsde korte vakanties (mimimaal 25% goedkoper dan het reguliere aanbod) met een vertrek binnen 6 weken. Voor dergelijke producten is internet een populair boekingskanaal, maar in tegenstelling tot andere aanbieders van weekendjes weg zijn Vrij Uit last minutes ook bij het reisbureau te boeken.

In eerste instantie is het last minute aanbod gericht op de zogenaamde Dichtbij markt, de korte vakanties in de Benelux en Duitsland. Later dit jaar zal het aanbod verder verbreed worden met last minute reizen naar andere Europese Vrij Uit bestemmingen.

www.vrijuitlastminutes.nl is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ingericht met diverse zoekingangen én biedt ook veel informatie en fotos van de verschillende accommodaties. Dit maakt het zoeken naar een geschikt vakantieadres nog eenvoudiger. Ook het betalen via de site is eenvoudig, men heeft de keuze om met creditcard of eenmalige incasso (incasso alleen mogelijk bij boekingen tot 10 dagen voor vertrek) direct aan Vrij Uit te betalen, of de afhandeling via het reisbureau te laten verlopen. Betaalt men direct aan Vrij Uit dan is de bevestiging per mail tevens het voucher voor de accommodatie. Met de bevestiging ontvangt de klant tevens een routebeschrijving.

Vrij Uit verwacht met www.vrijuitlastminutes.nl haar aandeel op met name de 'dichtbij markt' verder te vergroten. Nu verzorgt Vrij Uit in deze markt jaarlijks de vakantie van ruim 400.000 gasten.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie,