Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Het eerste Paard & Rijtuig-nummer van 2005 is uit!

07/03/2005

Tildonk, 7 maart 2005
Traditioneel stelt Paard & Rijtuig bij het begin van een nieuw jaar enkele vragen aan personen uit diverse geledingen van de mensport. Onze Nieuwjaarsvragen leverden ook dit jaar weer een aantal verrassende uitspraken op!

Verder brengen wij u een reportage met enkele beschouwingen omtrent de FEI World Indoor Cup die eind december in Mechelen plaatsvond. Duizenden toeschouwers waren er getuige van een spectaculaire wedstrijd.

In onze vaste rubriek "In the spotlight" richten we de schijnwerpers op een uitstekende aanspanning met coach en vier Hackneys uit Groot-Brittannië. Zij was eerder "live" te zien in België en verscheen ook reeds in de Paard & Rijtuig-kalender van 2004. Nu tot in de puntjes bekeken en besproken door onze specialist uit Italië, Dr. Gnecchi-Ruscone.

Zandhoven was de plaats waar één van de eerste examens plaatsvond voor het veelbesproken menbrevet van de Vlaamse Liga voor Paardensport. Een verslag van onze reporter ter plaatse.

Ook Recrea-Men, de Belgische vereniging voor recreatiemenners, hield haar jaarlijkse algemene ledenvergadering waarvan in Paard & Rijtuig verslag wordt uitgebracht.

Egbert Emmink is de man die in Nederland al zestien maal de kampioenstitel behaalde op de tuigpaarden-concours. Paard & Rijtuig zocht hem op en noteerde wat deze paardenkenner bezig houdt.

Dan zijn er nog de vaste rubrieken met kort mennieuws, zoekertjes en de nieuwe menkalender voor het aankomende wedstrijdseizoen 2005.

Paard & Rijtuig Magazine wordt uitsluitend via abonnement verdeeld. Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost 30 euro voor abonnees in België, 35 euro voor abonnees elders in Europa. Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op bankrekening nr. 850-8148254-58.

Meer info en een jaarabonnement op dit tijdschrift zijn te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Bertrodestraat 15
B-3150 Tildonk
België

Tel. +32 (0)16/60 54 26
E-mail: paardrijtuig@scarlet.be

paardrijtuig@scarlet.be