Ingezonden persbericht


Intermec Technologies realiseert 50% groei in 2004

Nijmegen, 7 maart 2005 - Intermec Technologies, dé leverancier van totaaloplossingen voor supply chain management, heeft 2004 afgerond met een uitstekend resultaat. De omzet in de Benelux is mede dankzij de goede samenwerking met partners in totaal met 50% toegenomen.

In de Benelux weet Intermec haar positie op de markt steeds verder uit te bouwen. Ook op wereldniveau is Intermec zeer tevreden met het behaalde resultaat van het afgelopen jaar. Er is sprake van een constante groei, zowel met traditionele als nieuwe producten.

Intermec heeft historisch gezien een sterke aanwezigheid in de Consumer Goods, Retail, Transport en Logistiek en Industrie. Ze mag bedrijven als de METRO Group, Lekkerland en Nippon Express tot haar klanten rekenen. Die positie is in het afgelopen jaar nog sterker geworden. Met de het groeiend belang en de verdere ontwikkeling van vernieuwende producten voor automatische identificatie, zoals RFID-toepassingen, verwacht Intermec verder te kunnen blijven groeien.

In de markt voor automatische identificatie kan niemand meer om Intermec heen. We brengen geregeld vernieuwende producten op de markt waar grote internationale spelers op de markt zoals de Metro Group, Tesco, Carlsberg enzovoorts voor keizen vertelt Guido Vangenechten, Intermec Country Manager & Sales Director Benelux. Onze partners zorgen voor een uitstekende implementatie en opvolging. We zijn zeer tevreden over de resultaten en zijn ervan overtuigd dat deze trend zich voort zal blijven zetten.