Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, 7 maart 2005

ATP neemt touroperator PRO Golfreizen over

ATP, The Advanced Travel Partner heeft vandaag golf-touroperator PRO Golfreizen overgenomen. Het samenvoegen van PRO Golfreizen met haar eigen activiteiten stelt ATP in staat een nog breder dienstenpakket aan te bieden op de markt van golfreizen.

"Met deze overname bereiken we de optimale synergie voor onze klanten", aldus John Jansen, CEO van ATP. "Want waar wij traditioneel wat meer gericht zijn op de zakelijke markt, kunnen we nu met PRO Golfreizen ook de consument veel beter bedienen."

Bert van den Heuvel, Managing Director van PRO Golfreizen vult aan: "Voor onze klanten geldt dat zij nu kunnen profiteren van de sterke punten van ATP, vooral als het gaat om groepsreizen en incentivereizen."

PRO Golfreizen is de eerste golf-touroperator van Nederland en geniet vooral in de consumentenmarkt grote naamsbekendheid op het gebied van amateur-toernooien en pro-am's. Mede daarom is er voor gekozen om vooralsnog onder deze merknaam te blijven opereren. Ook de standplaats van PRO Golfreizen - Heemstede - blijft voorlopig onveranderd.


- Einde Bericht -

Noot voor de redactie,