Persbericht

Wijk bij Duurstede, 7 maart 2005

Twinfield sluit overeenkomst met BDO Accountants & Adviseurs voor online dienst via alle 32 BDO kantoren

Twinfield International N.V. en BDO CampsObers Accountants & Belastingadviseurs B.V. hebben een overeenkomst gesloten waardoor alle kantoren van BDO per direct hun klanten online boekhouden aanbieden via de administratieve webdienst van Twinfield. BDO verwacht hiermee de klant beter te kunnen adviseren en tevens een efficiëntere dienstverlening te realiseren

"We hebben de ontwikkeling van Twinfield de afgelopen 5 jaar nauwgezet gevolgd" zegt projectleider en partner Alfred Verloop van het Rotterdamse hoofdkantoor. "En aangezien we niet over één nacht ijs zijn gegaan zijn we ervan overtuigd dat online samenwerken met onze klanten de komende jaren voor ons de juiste groeikansen gaat bieden".

"Online administreren biedt veel voordelen", legt André Kwakernaat, directielid van Twinfield, uit. "De accountants van BDO kunnen samen met hun klanten werken aan dezelfde financiële administratie. Ook hoeft zowel de accountants als de klant nooit meer software aan te schaffen, het maken van back-ups behoort tot het verleden en de administratie is via internet overal op te roepen. Een normale internetbrowser voor PC of Apple volstaat. Klanten hoeven bovendien niet te investeren in dure software licenties, want Twinfield is als webdienst abonnementgebaseerd." BDO begeleidt naast kleinere bedrijven ook grote organisaties met meerdere vestigingen.

Voorheen moesten alle gegevens van deze vestigingen worden verzameld en vervolgens verwerkt door één van de accountants. Met Twinfield kan elke vestiging van de klant de gegevens online verwerken en ook real-time begeleiding ontvangen van zowel hun hoofdvestiging als van accountants met een werkplek op één van de BDO kantoren. Alfred Verloop: "Zo realiseren we naast een forse besparing een veel grotere efficiency voor onze klanten. De klant beschikt dus sneller over betere (beslis)informatie, en wij kunnen onze uren beter indelen".

De eerste klanten, waaronder The Phone House, maken inmiddels gebruik van de online dienstverlening van BDO. Mevrouw J. Knijnenburg van The Phone House Raalte: "We merken dat wij een veel beter inzicht hebben in onze administratie. Nu wij via Twinfield onze administratie voeren kan onze BDO adviseur ons op basis van real-time informatie bijsturing geven".

###
Twinfield is een internationale webdienst voor real-time boekhoudingen, project-, uren- en onkostenregistraties, rapportage, budgettering, kredietbeheer, salarissen en facturatie. Gebruikers loggen in op het Twinfield systeem vanaf iedere plaats en op ieder gewenst tijdstip via een beveiligde internetverbinding. De diensten van Twinfield zijn volledig ontwikkeld voor gebruik over internet (webarchitected) en zijn online beschikbaar tegen een abonnementstarief per gebruiker per maand. BDO CampsObers Accountants & Belastingadviseurs B.V. is de leidende accountants- en adviesorganisatie voor het Nederlandse middenbedrijf. Sterk in advisering van groeiende ondernemingen en de ondernemers daarachter. BDO heeft vestigingen verspreid over het hele land. Klanten kunnen rechtstreeks een beroep doen op een adviseur die 'dichtbij' is. BDO heeft de manier van werken vastgelegd in een gedragscode, sleutelbegrippen daarin zijn: professioneel, integer, betrokken en open.