2e persbericht van maandag 7 maart 2005

Eindhoven 07-03-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontroles

De politie heeft maandag tussen 11.00 en 15.30 uur verkeerscontroles gehouden op de Lucas Gasselstraat en de Karel de Grotelaan. Er zijn 36 automobilisten bekeurd die hun autogordel niet droegen.

Tijdens verkeerscontroles tussen 15.00 en 17.30 uur, op de Veldmaarschalk Montgomerylaan, de Onze Lieve Vrouwestraat en Europalaan zijn 21 bekeuringen uitgeschreven. Het merendeel van de overtredingen betrof het rijden door rood (14).

Eindhoven: Verkeersongeval

Een 34-jarige bromfietser uit Eindhoven is maandag rond 14.00 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Boschdijk. Hij botste met zijn bromfiets tegen een autoportier toen dat werd geopend door een 70-jarige automobilist uit Eindhoven. De bromfiets schoof daarna het wegdek op en kwam terecht tegen een naderende auto. De bromfietser is met rugletsel en mogelijk een hersenschudding naar een ziekenhuis gebracht.

Gemert: Hennep ontdekt

In twee schuurtjes bij woningen aan De Peij zijn maandagmorgen hennepplanten ontdekt. In een schuurtje stonden twee dozen met honderd kleine hennepplantjes. In een andere schuur was een kwekerij met 62 planten. De planten en apparatuur uit de tweede schuur zijn in beslag genomen. Tegen de eigenaren van de plantjes wordt proces-verbaal opgemaakt.