Gemeente Dordrecht

Dordrecht opnieuw "Beste Markt" Nederland

De Dordtse markt in het centrum heeft maandag jl. voor de tweede maal de nationale titel "Beste markt" in de wacht gesleept. Geen enkele andere stad won deze prijs twee keer. Wethouder F.J. van den Oever is blij met de prijs. "De prijs is het zoveelste bewijs dat we een uitstekende binnenstad hebben. De vrijdag ­ en zaterdagmarkt trekken méér consumenten uit de regio en dat is een bevestiging dat we op de goede weg zijn,"aldus wethouder Van den Oever.

De jury van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel bezocht de zetdagmarkt op 22 januari en maakte vandaag in Almelo bekend dat Dordrecht zich "De Beste Markt in 2004" mag noemen. Dordrecht liet daarmee concurrenten Bunschoten en Elburg achter zich. Bij de CVAH zijn 7.000 marktkooplui aangesloten.

Bezoek markt
Wie de markt in het centrum wil bezoeken kan op vrijdag en zaterdag terecht op de Sarisgang en het Statenplein. De markt wordt op vrijdag tussen 08.00 uur en 16.00 uur en zaterdag tot tussen 08.00 en 17.00 uur gehouden. De markt telt 170 kramen.