Gemeente Papendrecht

College brengt werkbezoek aan Wilgendonk/Molenvliet

Dinsdag 8 maart brengt het college van burgemeester en wethouders een werkbezoek aan de wijk Wilgendonk/Molenvliet. Rond 16.15 uur wordt een half uur gereserveerd voor een ontmoeting met de pers. Het definitieve programma en de locatie worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Openbare vergadering commissie van advies voor de bezwaarschriften

Kamer 1 van de commissie van advies voor de bezwaarschriften houdt dinsdag 8 maart 2005 vanaf 19.30 uur een hoorzitting. De zitting is in principe openbaar en vindt plaats in het gemeentehuis van Papendrecht. Tijdens de zitting worden twee bezwaarschriften behandeld. De bezwaarschriften hebben betrekking op de weigering van een uitwegvergunning aan het bedrijf Darovan B.V, gevestigd aan de Ketelweg 24A te Papendrecht en op een last onder dwangsom die werd opgelegd aan de heer P. van der Tak (wonend aan de Kerkbuurt 92 te Papendrecht) vanwege een illegaal bouwwerk (gebouwd is in strijd met artikel 40 van de Woningwet).

De agenda en een toelichting daarop liggen voor belanghebbenden ter inzage bij Bureau Beleidscoördinatie van het gemeentehuis. Wie de stukken (waaronder het verweerschrift van het bevoegd gezag) wil inzien, kan contact opnemen met de secretaris van kamer 1, mevrouw mr J.J. van Opijnen. Tel. 078-6418348. Zij is te bereiken van maandag tot en met donderdag.

Kinderdisco

Vrijdag 4 maart wordt in Jeugdcentrum Interval weer kinderdisco gehouden voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De voorverkoop vindt plaats op woensdag 2 maart en donderdag 3 maart van 14.00 tot 17.00 uur. Deze maand heeft de disco geen thema, dat betekent echter niet dat het niet opnieuw hartstikke gezellig wordt. Dus trek je dansschoenen aan en kom vrijdag naar Interval. De disco duurt van 19.00 tot 21.00 uur. Enne, ook voor deze disco geldt dat de entree gratis is (i.h.k.v. Papendrecht 900).

X-Box toernooi

Jeugdcentrum Interval houdt zondag 6 maart vanaf 11.00 uur een X-Box FIFA 2005 toernooi. Het toernooi wordt op zes grote schermen gespeeld. Er is plaats voor maximaal 36 deelnemers, die in zes poules de eerste ronde afwerken (speeltijd 2 x 6 minuten). Behalve bekers zijn diverse geldprijzen te winnen.

Inschrijven is mogelijk aan de balie van jeugdcentrum Interval, Lange Tiendweg 8a in Papendrecht. Het inschrijfgeld van 10,- per persoon dient gelijk bij inschrijving te worden voldaan. Wees er snel bij want er zijn maar 36 plaatsen beschikbaar. Voor meer info kun je contact opnemen met Arjan Versluis, 078-6150993 of a.versluis@papendrecht.nl

Bewonerscontactavond dinsdag 1 maart 2005

Dinsdag 1 maart is er, zoals elke eerste dinsdag van de maand, bewonerscontactavond in de hal van het gemeentehuis. Van 19.00 tot 20.00 uur zijn alle inwoners van Papendrecht van harte welkom om mee te praten en mee te denken over verbetering van hun wijk. Op de bewonerscontactavond zijn leden aanwezig van vier Wijkplatforms uit geheel Papendrecht, evenals de wijkcoördinator en de wijkagent. Ook ambtenaren van de gemeente, de wethouder wijkgericht werken en een vertegenwoordiger van de woningstichting zijn tijdens de avonden aanwezig. Voor koffie en thee wordt gezorgd.