Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen

8-03-2005 Vakantie Verkeerd de survivalgids voor slimme vakantiegangers Waar moet ik op letten bij het boeken van mijn vakantie? Kan ik nog wijzigingen doorvoeren als ik mijn reis al heb geboekt? Wat is het verschil tussen een essentie en een preferentie? Waar kan ik terecht met een klacht of een vraag? Wat zijn verboden souvenirs?

Voor reizigers die deze en tientallen andere vragen in de loop der jaren hebben gesteld, heeft Media Release in samenwerking met het ANVR, de brancheorganisatie voor de reiswereld, de antwoorden overzichtelijk gebundeld in de pocket Vakantie Verkeerd.

Dit, ruim 100 pagina tellende, naslagwerkje geeft niet alleen duidelijk antwoord op situaties die zich voordoen vóór, tijdens of na uw welverdiende vakantiereis, maar nodigt ook uit om de hilarische en avontuurlijke vakantie-ervaringen te lezen van bekende reisjournalisten zoals Harry Theirlynck, Jan Lokhoff, Alice Plekkenpol, Arnold Burlage en Jaap van Splunter.

Deze boeiende en makkelijk leesbare verzameling reistips, adviezen, antwoorden op veel gestelde vragen, onverwachte wendingen en leuke ervaringen is zelfs voor de meest doorgewinterde globetrotter een onmisbaar boekje in de vakantiebagage. Voor slechts 7,50 (excl. 1,56 verzendkosten) is dit te bestellen bij mediarelease@planet.nl.